«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 6η χρονιά το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη» αφιερωμένο στην ημέρα της Μητέρας

 Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Γιάννης Σαχίνης, Νάσια Παπαμανώλη, Χάρης Θεοχάρης, Άντζελα Γκερέκου, Έμη Τρίκαρδου

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΜΗΤΕΡΑ, ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ»
Κυριακή 15 Μαΐου 2022 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 6η χρονιά το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη» αφιερωμένο στην ημέρα της Μητέρας το Σάββατο 14 Μαΐου στον κήπο του εστιατορίου Cash.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό την συνέχιση του μεγάλου έργου προσφοράς ιατρικού εξοπλισμού του Lifeline Hellas στο Γενικό Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου».
Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης, την Σοφία Γιαννικοπούλου και τον Γιάννη Μωράκη, το Cash Restaurant, τους υποστηρικτές και τους συμμετέχοντες της βραδιάς.
 Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Γιάννης Σαχίνης, Νάσια Παπαμανώλη, Χάρης Θεοχάρης, Άντζελα Γκερέκου, Έμη Τρίκαρδου

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στην τηλεφωνική της ομιλία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε όσους προσφέρουν στο φιλανθρωπικό έργο του Lifeline και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό του Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine. Επίσης, ευχαρίστησε και όλους τους μεγάλους χορηγούς του σωματείου, τον κύριο και την κυρία Ανδρέα Παναγιώτου, τον κο και την κα Βασίλη Σαβράμη, τον κύριο και την Κυρία Γρηγόρη Στασινόπουλου, την κα Κατερίνα Παναγοπούλου, τον κύριο Γιάννη Πατινιώτη, τον κύριο Νικόλαο Τουρβά, την κυρία Ελένη Μπούση, τον κύριο Σωτήρη Λιακόπουλο, τον κύριο Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη,  τον κύριο Μιχάλη Σπυριδάκο και την κυρία Λίτσα Λάβδα. Επίσης, εξέφρασε την λύπη της που λόγω των υποχρεώσεων της στο εξωτερικό δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση και αναφέρθηκε συγκινημένη στην μητέρα της που της έμαθε την χαρά της προσφοράς.

Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης, Νάσια Παπαμανώλη, Γιάννης Σαχίνης

 


Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής, Οικογένειας και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα, η Πρόεδρος του ΕΟΤ, πρώην Υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού και αγαπημένη ηθοποιός Άντζελα Γκερέκου, η επιχειρηματίας, μητέρα και γιαγιά Μαρίνα Γιαβρόγλου, η συνθέτρια κλασσικής μουσικής, διευθύντρια ορχήστρας και μητέρα 4 παιδιών Ευγενία Μανωλίδου μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με το κοινό στις σύντομες ομιλίες τους.
Η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, επίτιμη Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas και νύφη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης ανακοίνωσε την εγγραφή των φίλων του Lifeline Hellas και την έναρξη του Lifeline4Youth.
Η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της επέκτασης της πτέρυγας της μονάδας νεογνών στο νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου κατά 6 θέσεις, ένα μεγάλο έργο του Lifeline Hellas, δωρεά της κυρίας Αλεξίας Στέλλας Μάντζαρη.
Η κα Έμη Τρικάρδου, επίτιμο μέλος του Lifeline Hellas, παρουσίασε τις ομιλήτριες και μίλησε για την σημασία των πολλαπλών ρόλων της γυναίκας στην σύγχρονη ζωή. 
Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν το υπέροχο μενού του εστιατορίου Cash, την όμορφη διακόσμηση του οίκου Artemide της κυρίας Έμης Τρικάρδου και έλαβαν πλούσια δώρα από τις εταιρείες MAC Cosmetics και LOccitane. 
Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Σαχίνης

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο, ο  Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η κα Έρση Τσακίρογλου, η Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, ο κος Παναγής Τρίκαρδος, η κα Ρόη Κωσταντά και η κα Νάσια Παπαμανώλη, η Α.Ε. Πρέσβης του Παναμά στην Ελλάδα Mrs. Julie Lymberopoulos, ο Υπουργός Ανάπτυξης κος Άδωνις Γεωργιάδης, η Αντιδήμαρχος Αθηναίων κα Κατερίνα Γκαγκάκη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κος Χάρης Θεοχάρης, ο πρώην Υπουργός κος Πάνος Παναγιωτόπουλος με την σύζυγο του Πωλίνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δημόπουλος με την σύζυγο του, η Πρόεδρος του ΟΠΕΚΑ κα Ξένια Παπασταύρου, η Πρόεδρος του ΕΚΑΠΤΥ κα Ρίτα Μωραϊτάκη, η εντεταλμένη σύμβουλος κοινωνικής πολιτικής της Περιφέρειας κα Πολύτιμη Λεονάρδου, η Αντιδήμαρχος Παλαιού Φάληρου κα Μαρία Μιχαλοπούλου, ο Αντιπρόεδρος AHEPA κος Ανάργυρος Τσουνάκης, ο κος Ανδρέας Παναγιώτου με την σύζυγο του Αλεξάνδρα, η κα Ιωάννα Δράγνη, ο κος Νίκος Ποιμενίδης και η κα Αγγελική Κουζούμη, η κα Θεανώ Δημητριάδη.

Α.Ε. Πρέσβυς του Παναμά Julie Lymberopoulos, Γιάννης Σαχίνης

 

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: Σοφία Γιαννικοπούλου, Cash Restaurant,  Margariti Dental Clinic, MAC Cosmetics, Medical Anti Aging Center, Βίκος, Artemide, Prosecco Godibile, Evritos, LOccitane, Beat bespoke events and services, SkyMar Services και πολλοί άλλοι.
Πληροφορίες: 2109828002, 6943902264

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου