«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο Ι. Ενοριακό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Αιγίνης το Μελωδικό Αφηγηματικό Οδοιπορικό με τίτλο: "Απο το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι την Κυριακή του Πάσχα"

 

Από: Γραφείο Τύπου - Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης
        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. ΕΦΡΑΙΜ πραγματοποιήθηκε, το εσπέρας της  Δευτέρας 22 Απριλίου 2024, στον κατάμεστο Ιερό  Ενοριακό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Αιγίνης, Μελωδικό Αφηγηματικό Οδοιπορικό με τίτλο: "Απο το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι την Κυριακή του Πάσχα". Συμμετείχαν: χορός ιεροψαλτών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως, Καλλιτέχνες- μουσικοί, χορός ψαλτριών και αφηγητές υπό την χοραρχία του Διευθυντού της ανωτέρω Σχολής της Μητροπόλεώς μας "Ο Άγιος Νεκτάριος", Πρωτοψάλτου & Μουσικοδιδασκάλου κ. Δημητρίου Καλομοίρη. Τον Σεβασμιώτατο εκπροσώπησε ο Πανοσ. Αρχιμ. Αμφιλόχιος Γελαδάκης, Γενικός Αρχιερατικός Επόπτης Αιγίνης, ο οποίος μετέφερε και τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. ΕΦΡΑΙΜ, ευχαρίστησε τους νέους μας και ευχήθηκε σχετικώς.
Παρέστησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αιγίνης Αιδεσ. Πρωτ. Νικόλαος Γαρυφάλλου, ο Ιερός Κλήρος της Νήσου, αρχές και πλήθος κόσμου. Την επιμέλεια της εκδηλώσεως είχε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Νεκτάριος Δαρδανός.
Καλή Ανάσταση!
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου