«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Η Θεατρική Ομάδα Νέων Ύδρας προσέφερε προς το Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε από την παράσταση «Μία χώρα δύο αιώνες μετά»

 

Δελτίο Τύπου

"Μετά την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Μία χώρα δύο αιώνες μετά» και τη συγκέντρωση του ποσού των 1.125 € η Θεατρική Ομάδα Νέων Ύδρας αποφάσισε να προσφέρει τα χρήματα αυτά στο Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας «Παναγία Φανερωμένη».

Για το λόγο αυτό το απόγευμα της Τρίτης 23/04/2024 τα παιδιά της θεατρικής ομάδας μαζί με την κυρία Ιωάννα Πετροχείλου, που επιμελήθηκε την παράσταση, επισκέφτηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Εφραίμ στο Επισκοπείο, ο οποίος ως Πρόεδρος του Νοσοκομείου αποδέχτηκε με συγκίνηση την ευγενική αυτή χειρονομία.

Στο τέλος της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος μοίρασε στα παιδιά αντίτυπα της Καινής Διαθήκης και ευχήθηκε τόσο σε αυτά όσο και στην κυρία Πετροχείλου να συνεχίσουν να ποιούν θεάρεστον έργον παρά τα εμπόδια που ορθώνονται στο δρόμο τους.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της θεατρικής ομάδας: Αναργύρου Βενετία, Βούλγαρη Νάσια, Βούλγαρη Φραντζέσκο, Γαβρίλη Κωνσταντίνο, Γούναρη Μαρία, Δαρδανού Αθανασία, Καραβασίλη Ερατώ, Κούτσι Φαμπιάνα, Μπουρούτη Ειρήνη, Παύλου Εβελίνα, Παύλου Μαρίτα, Υζεϊρι Ρομίνα, Χατζηκωνσταντίνου Εύα για τον ανθρωπισμό και την κοινωνική τους προσφορά."


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου