«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» τα εγκαίνια της έκθεσης «Φωτογραφίες από τους Βαλκανικούς Πολέμους» και η προβολή του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ναύαρχος Παύλος Κουντουριώτης, ένας χαρισματικός Ηγέτης»

 

Με αφορμή  τις εορταστικές εκδηλώσεις "Κουντουριώτεια 2024", το Σάββατο 24 Αυγούστου και ώρα 20:30, στον εμβληματικό χώρο της δημοτικής αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη» πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Φωτογραφίες από τους Βαλκανικούς Πολέμους» με υλικό από το Πολεμικό Μουσείο.
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του Δημάρχου Ύδρας Γεωργίου Κουκουδάκη, του Προέδρου του Πολεμικού Μουσείου & Αντιπτεράρχου (Ι) Κωνσταντίνου Καραμεσίνη και άλλων φορέων.
Ακολούθησε η προβολή ντοκιμαντέρ από το Κινηματογραφικό Αρχείο του Πολεμικού Μουσείου με τίτλο «Ναύαρχος Παύλος Κουντουριώτης, ένας χαρισματικός Ηγέτης», σε παραγωγή και σκηνοθεσία Ιωάννη Κοροδήμου.  
Η εξαιρετική εκδήλωση -που σημειωτέο η αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη ήταν κατάμεστη από κόσμο- ολοκληρώθηκε με την επίδοση τιμητικών πλακετών στον 
Πρόεδρο του Πολεμικού Μουσείου και τον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ και έκλεισε με παραδοσιακό κέρασμα Υδαίικων αμυγδαλωτών και αναψυκτικών.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου