«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

8η Φιλανθρωπική Μουσική Εκδήλωση: Ευχαριστήριο

Από: κ. Αλέξανδρο Σοφιανό
«Θέλω να ευχαριστήσω όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας να βοηθήσουν τον Κουλούρειο Νοσοκομείο της Ύδρας μέσω της 8ης Φιλανθρωπικής Μουσικής Εκδήλώσης χθες στη Μητρόπολη του νησιού μας.
Εύχομαι όσοι παρευρέθησαν να απόλαυσαν, τον InMo Yang και τον Alexander Beyer σε αυτό το τόσο δεξιοτεχνικό πρόγραμμα.
Τα όμορφα λόγια που άκουσα σήμερα από όλους σας με συγκίνησαν ιδιαίτερα. Σας διαβεβαιώ ότι η οικογένεια μου και εγώ θα κάνουμε πάντα ότι περνάει από το χέρι μας για να βοηθάμε αυτό το νησί που τόσο αγαπάμε.
Ευχαριστώ ιδιαιτέρα τον τ. βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνο και τη σύζυγό του Άννα Μαρία, τους βουλευτές της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Λευτέρη Αυγενάκη, Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, τον Δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη, τον τ. Δήμαρχο Άγγελο Κοτρώνη, τη Διευθύντρια Λυκείου Μαρία Μαρσέλου, τον Νίκο και τη Λυντία Τρίχα του Ιδρύματος Παιδείας και Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Παναγιώτη Μανίκη, τη Διευθύντρια του ΙΑΜΥ, Ντίνα Αδαμοπούλου, τον Διοικητή της Αστυνομίας Ιωάννη Μπαρμπούτη, τον Λιμενάρχη Γιώργο Μανδαλάκη, τον Διοικητή της ΑΕΝ, Ε. Δανόπουλο που μας τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους.
Να είμαστε όλοι υγιείς να παρευρεθούμε στην 9η Φιλανθρωπική Μουσική Εκδήλωση στις 18-08-2018, για την οποία το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα είναι μοναδικά εντυπωσιακή και έχουμε ήδη ξεκινήσει την οργάνωση της!
Σας ευχαριστώ και πάλι...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου