«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Συγκερασμός απόψεων στη συζήτηση για τους Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος της Ύδρας

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης όλων όσων στήριζαν και στηρίζουν τους Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος της Ύδρας. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Ύδρας.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ύδρας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ε. Καραμήτσος, ο Ιατρός κ. Δ.  Μανίκης, Δρομείς, Εθελοντές, Σύλλογοι κλπ. 

Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ.  Κουκουδάκης συντόνισε τη συζήτηση και έδωσε τον λόγο σε πολλά άτομα και ακούστηκαν απόψεις, απ’ όλους τους εμπλεκόμενους των αγώνων. Ο Πρόεδρος του νεοσύστατου Συλλόγου Δρομέων Ύδρας κ. Π. Κόκκος τόνισε μεταξύ άλλων: «Ότι ευθύνη του Συλλόγου είναι η διεξαγωγή των αγώνων Hydra's Trail. Ο Σύλλογος αποτελείται από μέλη τα οποία δραστηριοποιούνται στην Ύδρα και μετέχουν στην διεξαγωγή του Hydra’s Trail Event, είτε στον οργανωτικό τομέα είτε ως εθελοντές η οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία. Πρωταρχική ευθύνη του συλλόγου είναι η διεξαγωγή των αγώνων κάθε άνοιξη αλλά και η δημιουργία νέων αθλητικών δραστηριοτήτων δίνοντας έμφαση στην ενεργή ενασχόληση των νέων παιδιών με τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του». Συνεχίζοντας είπε: «ότι ο Σύλλογος και η Οργανωτική Επιτροπή είναι ανοικτή σε όλους, είναι ανοικτή σε διάλογο  και ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση ώστε να εγγραφούν νέα μέλη τα οποία και θα βοηθήσουν στην διοργάνωση των Αγώνων Ορεινού Τρεξίματος». 
Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ.  Κουκουδάκης τόνισε: «ότι ο Δήμος Ύδρας στηρίζει τη Διοργάνωση των Αγώνων Ορεινού Τρεξίματος και αυτοί οι πραγματικά όμορφοι αγώνες ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια από μια ομάδα παιδιών της Ύδρας. Ο Δήμος Ύδρας αγκάλιασε και στήριξε αυτή τη πρωτοβουλία με διαφάνεια και συνέπεια και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Η διοργάνωση αυτή ανήκει στην Ύδρα, ανήκει στους Υδραίους δρομείς, στους εκατοντάδες εθελοντές της, στον κόσμο της Ύδρας που την χειροκρότησε, ανήκει όμως και στους χίλιους και πλέον αθλητές που κάθε χρόνο δηλώνουν συμμετοχή.  Οι αγώνες αυτοί πέτυχαν επειδή όλοι μαζί ενωμένοι προσπαθήσαμε, πέτυχαν επειδή η ενότητα μας αυτή συγκίνησε τους μικρούς και μεγάλους χορηγούς τους, πέτυχαν επειδή ενωμένοι αποφασίσαμε το χρηματικό αντίτιμο από τις συμμετοχές των αθλητών να δίνεται στο Νοσοκομείο μας. Αυτή την ενότητα θα πρέπει τώρα όλοι μαζί να διαφυλάξουμε γεφυρώνοντας τις όποιες διαφορές. Όλοι μαζί στηρίζουμε τη Διοργάνωση».
Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με συγκερασμό απόψεων προς όφελος των αγώνων αλλά και της Ύδρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου