«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

«Η Γροθιά της Ύδρας» συμμετέχει σε δύο από τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα karate και wado international karate

Από: κ. Γ. Πράπα δάσκαλο καράτε του Γυμναστικού Συλλόγου «Η Γροθιά της Ύδρας»

«Μία εξαιρετικά σπουδαία αγωνιστική περίοδος για το σύλλογό μας ξεκινά, καθώς οι αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δύο από τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα karate και wado international karate.
Στις 23-24 Σεπτεμβρίου οι αθλητές Ροπι Σμ και 
Αλέξης Παντέλη θα αγωνιστούν ανάμεσα στους πλέον καλύτερους αθλητές καράτε της Ελλάδος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων νέων u21 2017, είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογός μας συμμετέχει στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΛΟΚ αυτών των κατηγοριών! 
Αμέσως μετά το πέρας του πανελληνίου πρωταθλήματος οι αθλητές Άγγελος Πλευρίτης και Αλέξης Παντέλη θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του wado international karate στις 3-9 Οκτωβρίου στο Curacao της Καραϊβικής!
Η μεθοδική δουλειά μας σε συλλογικό επίπεδο έχει φέρει αυτά τα παιδιά να είναι μαζί με τους καλύτερους αθλητές στο αγωνιστικό ταταμι. Είμαστε ένας μικρός σύλλογος για τα δεδομένα του καράτε αλλά η γροθιά της Ύδρας εδώ και 10 χρόνια δεν έχει φύγει από διοργάνωση χωρίς να κερδίσει εντυπώσεις από το ήθος και την πειθαρχία των αθλητών μας. Ως δάσκαλος του συλλόγου πάντα θα προσπαθώ το karate της Ύδρας να είναι σε αυτά τα επίπεδα. Είμαστε σε απόσταση αναπνοής γι’ αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις και είμαστε σίγουροι αθλητές και δάσκαλος, ότι θα το διασκεδάσουμε πολύ!
Καλή μας επιτυχία!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου