«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόσκληση συμμετοχής «Una Notte in Italia»

Αδελφότης των Υδραίων Αθηνών
Έτος Ιδρύσεως 1890

                                                   Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2017


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
         
Αγαπητά μέλη και αγαπητοί φίλοι,  
Ως Γενικός Γραμματέας του Lifeline Hellas, σας προσκαλώ στο φιλανθρωπικό δείπνο που διοργανώνει το Lifeline Hellas, με τίτλο «Una Notte in Italia» την Παρασκευή 29/9 στις 21.00 στον κήπο της Ιταλικής Πρεσβείας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, καθώς και της ΑΕ Ιταλού Πρέσβη Luigi Marras, με σκοπό την στήριξη των Μονάδων Νεογνών των κρατικών Νοσοκομείων, στις οποίες το Lifeline Hellas έχει αφιερώσει το έργο του τα τελευταία χρόνια.
Οι συμμετέχοντες, θα απολαύσουν μία μοναδική Ιταλική βραδιά, με Ιταλική ζωντανή μουσική, Ιταλικό μενού και πλούσια δώρα. Επιμέλεια διακόσμησης και οργάνωσης από την Έμη Τρικάρδου. 
Το Lifeline Hellas, βοηθάει μόνο την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, όπου υπάρχουν σημαντικές ανάγκες, λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Οι σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού, είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων παίδων.
Η δωρεά συμμετοχής στην εκδήλωση είναι 150 ευρώ.
Πληροφορίες και κρατήσεις 210 9828002, 6943902264 Κα Ζαχαράκη
Email: lifelinegr@pkfond.rs

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Γιάννης Σαχίνης
Πρόεδρος


Κερκύρας 14, Καστρί, Αθήνα 14671 | Τηλ.: 210-8072826, 6944242292 | www.aya.com.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου