«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Λέσχη Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας: "Εκφράζουμε από καρδιάς τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).για τη σημαντική του δωρεά παράλληλα με τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τον ακούραστο Διοικητή της Ακαδημίας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Ε. Δανόπουλο και τους συνεργάτες του"

 

Από: ΛΕΣΧΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣXΟΛΗΣ NAΥΤΙΛΙΑΣ ΥΔΡΑΣ(GRADUATES OF NAUT SCHOOL OF HYDRA)
«Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση πληροφορηθήκαμε τη γενναιόδωρη απόφαση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) να στηρίξει την αγαπημένη μας Σχολή με μια εξαιρετικά σημαντική δωρεά για την αναβάθμιση των κτιριακών της υποδομών και του απαραίτητου εκπαιδευτικού τεχνολογικού εξοπλισμού, εκτιμώντας ότι η ιστορική Ακαδημία Ε.Ν. Ύδρας αποτελεί πράγματι ζωντανό ναυτικό μνημείο και αληθινή έκφραση της ναυτικής μας παράδοσης.
Ως απόφοιτοι της Ακαδημίας εκφράζουμε από καρδιάς τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).για τη σημαντική του δωρεά παράλληλα με τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τον ακούραστο Διοικητή της Ακαδημίας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Ευάγγελο Δανόπουλο και τους συνεργάτες του, που στήριξαν όλοι μαζί με πίστη και αυταπάρνηση τον καλό αγώνα για την υλοποίηση και ευόδωση των σκληρών τους προσπαθειών.
Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση γιατί για μια ακόμη φορά μας δίνεται η ευκαιρία να διαπιστώσουμε ότι η Διοίκηση και η Διεύθυνση Σπουδών, με το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό που διαθέτουν, έχουν αναδείξει την Ακαδημία Ε.Ν. Ύδρας σε πρότυπο Ανώτερης Σχολής Δημόσιας Ναυτικής Εκπαίδευσης, γεγονός που κάνει όλους εμάς τους αποφοίτους της αγαπημένης μας Σχολής να νιώθουμε υπερήφανοι».
Θανάσης Ζεύκης
Πρόεδρος Δ.Σ. Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου