«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης για την αναδρομική έκπτωση 2017-2019 από την λειτουργία του Αιολικού Πάρκου στην Νησίδα Άγιος Γεώργιος

 

Από: Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη
"Επειδή πολλοί συντοπίτες μας ρωτούν  γιατί δεν έχουν λάβει ακόμα την αναδρομική έκπτωση, 2017-2019, από την λειτουργία του Αιολικού Πάρκου στην Νησίδα Άγιος Γεώργιος, ύστερα από τη δικαίωση του Δήμου μας μετά τον οκταετή αγώνα που διεξαγάγαμε ως Δημοτική Αρχή, τους ενημερώνουμε για τα κάτωθι:
Κατά δήλωση των εταιρειών προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας (εξαιρουμένης της ΔΕΗ), που εκπροσωπούν καταναλωτές οι οποίοι είναι δικαιούχοι του Ειδικού Τέλους, έχει ολοκληρωθεί έως τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου 2022 η πίστωση των αναλογούντων ποσών στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας των πελατών τους.
Όσον αφορά τη ΔΕΗ, η εταιρεία δήλωσε ότι η πίστωση των ποσών του Ειδικού Τέλους στους δικαιούχους λαμβάνει ήδη χώρα στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας που εκδίδονται από 5/9/2022 και εφεξής, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός διμήνου, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης του κάθε δικαιούχου. Επιπλέον, για την περίπτωση καταναλωτών που δεν έχουν πλέον ενεργή σύμβαση με τη ΔΕΗ (τελικοί πελάτες), τα ποσά έχουν πιστωθεί με την έκδοση έκτακτων λογαριασμών, διαδικασία η οποία ολοκληρώθηκε την 5η Σεπτεμβρίου 2022.
Σύντομα όλοι οι οικιακοί καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας της Ύδρας μας θα απολαύσουν τα οφέλη του Αγώνα που δώσαμε με δεκάδες δικαστικές διαμάχες, ενστάσεις, διαμαρτυρίες, επιστολές, συναντήσεις και παρεμβάσεις. Για εμάς της συμφέροντα τα Ύδρας και του Υδραίικού Λαού είναι αδιαπραγμάτευτα!"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου