«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρηση Δήμου Ύδρας Κατερίνα Μαραγκού, παραβρέθηκε στο Παγκοσμίου φήμης Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros 2022 στη Σύρο

 

Από: Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ύδρας (ΚΕΔΥ)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη χαρά μετά από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου του #Animasyros Vassilis C. Karamitsanis, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρηση Δήμου Ύδρας Κατερίνα Μαραγκού, παραβρέθηκε στο Παγκοσμίου φήμης Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros 2022 στη Σύρο.
Η έναρξη επίσημα έγινε από τη Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Στο Διεθνές Φεστιβάλ προβλήθηκαν 200 ταινίες από 43 χώρες με τιμώμενες χώρες της Bαλτικής, πραγματοποιήθηκαν θεματικά αφιερώματα, εκπαιδευτικά προγράμματα και διαγωνίστηκαν πολλές ταινίες από όλο τον κόσμο.
Έγιναν συναντήσεις και συζητήσεις με διάφορους αντιπροσώπους του κλάδου, ο στόχος μας κοινός για την επόμενη μέρα στη τέχνη του ψηφιακού κόσμου που ουσιαστικά  βοηθάει τους διάφορους προορισμούς της χώρα μας να προβληθούν και να προωθηθούν σωστά, μέσα από την δημιουργία της εικόνας και της κίνησης που προσφέρει η τέχνη του animation.
Είχαμε την χαρά να συναντήσουμε και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σύρου κ. Αλίκη Λεονταρίτη που από κοινού συμφωνήσαμε σε συνεργασία σε πολιτιστικό επίπεδο και στα κοινά ενδιαφέροντα που έχουν τα δύο νησιά μας στην εναλλακτική μορφή πολιτιστικού τουρισμού, τη τέχνη.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε, ο Γ.Γ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ.Απλούστευσης Διαδικασιών κ. Λεωνίδας Χριστόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κα Κουρή Μαίρη, βουλευτές και εκπρόσωποι όλων των φορέων του αντίστοιχου κλάδου, ΕΚΟΜΕ κτλ.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη Διεθνή Διοργάνωση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και στην όμορφη Σύρο. Ελπίζουμε σε μελλοντικές πετυχημένες συνεργασίες με στόχο την προώθηση και προβολή του Πολιτισμού μας.
Εκ της ΚΕΔΥ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου