«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ελευθέριος Κεχαγιόγλου: "Είναι καθήκον και υποχρέωση μας να σταθούμε απέναντι στους Υδραίους με θάρρος ,όραμα και αλήθειες"


Από: Ελευθέριος Κεχαγιόγλου Δημοτικό Σύμβουλο και επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης "’ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ’’ & Πρέσβης του Συμφώνου του Κλίματος της ΕΕ για την Ελλάδα
"Υδραίες και Υδραίοι.  
Σε λίγες ημέρες πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων. Ταυτόχρονα έχει ήδη ξεκινήσει η προεκλογική περίοδο για τους Δήμους .Με την ευκαιρία λοιπόν αυτή θα ήθελα να καταθέσω μερικές σκέψεις μου . 
Σέβομαι και εκτιμώ όλους τους αυριανούς υποψηφίους που θα διεκδικήσουν την ψήφο σας για μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού μας. Ταυτόχρονα πιστεύω ότι είναι απόλυτα δημοκρατικό καθήκον και υποχρέωση του κάθε Υδραίου και Υδραίας να ενεργοποιηθεί με τα κοινά και τα τεκταινόμενα στο νησί μας .Ελπίζω και εύχομαι αυτές οι δημοτικές εκλογές να είναι για το νησί μας γιορτή Δημοκρατίας , έντιμου και εποικοδομητικού διαλόγου , με ειλικρινείς αντιπαραθέσεις και επιχειρήματα . Για το μέλλον της ΥΔΡΑΣ μιλάμε και αγωνιζόμαστε .
 Είναι καθήκον και υποχρέωση μας να σταθούμε απέναντι στους Υδραίους με θάρρος ,όραμα και αλήθειες ,σεβόμενοι πάντα την ιστορία του νησιού μας.
Εύχομαι από καρδιάς χαρούμενα και ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους". 
Ελευθέριος Κεχαγιόγλου 
Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης 
‘’ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ’’ και 
Πρέσβης του Συμφώνου του Κλίματος της ΕΕ για την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου