«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Ο Πρωτοσύγκελλος Πανοσ. Αρχιμανδ. π. Νεκτάριος Δαρδανός τιμά με την παρουσία του την Ιερά Μητρόπολη μας – Εννέα χρόνια προσφοράς, δημιουργίας, αποφασιστικότητας, πρωτοπορίας και εργατικότητας

 

"30/11/2013 - 30/11/2022.
9 έτη...
     9 έτη προσφοράς, δημιουργίας, αποφασιστικότητας, πρωτοπορίας και εργατικότητας. Ο λίαν ηγαπημένος μοι μαθητής και πλέον Πρωτοσύγκελλος της ιεράς ημών Μητροπόλεως π. Νεκτάριος Δαρδανός, τιμώντας με την παρουσία του την Ιερά Μητρόπολη της γενέτηρος  του Ύδρας, σαν αύριο, την μεγάλη ημέρα της μνήμης του Πρωτοκλήτου Αποστόλου Ανδρέου, ενεδύθει το Ιερατικόν σχήμα, τη ευλογία και προτροπή και σκέπη του Σεπτού Ποιμενάρχου μας και Πνευματικού του πατρός, Μητροπολίτου Ύδρας  κ.κ. Εφραίμ του Α'. 
     Περιπατώντας στα βήματα του προστάτου του και προστάτου όλης της Μητροπόλεως, Αγίου Νεκταρίου, και έχοντας το βαρύ και ευθυνοφόρον έργο της εύρυθμης λειτουργίας των διοικητικών θεμάτων, μιας  νησιωτικής Μητροπόλεως, όπως η δική μας,  φέρει το βάρος συντονισμού και  διεκπεραίωσης, των θεμάτων αυτής.
Ευχόμενος από την θέση μου, ως ο ελάχιστος συνεργάτης αυτού, εύχομαι πολλά τα  ιερατικά του έτη και να τον καμαρώσουμε όπως αυτός θέλει, και να αξιωθεί εκ Θεού, με όλα τα πνευματικά χαρίσματα και με υγεία να διάγει τον βίο του, προς δόξαν Θεού και το καλό της  τοπικής Εκκλησίας και έτι περαιτέρω!!!
Εις πολλά έτη, ευλογημένε άνθρωπε !!"
Πηγή: κ. Άγγελος Διαμαντόπουλος Πρωτοψάλτης Ι. Καθεδρικού Ναού Ύδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου