«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Ο Σεβασμ. Ποιμενάρχης μας κ. ΕΦΡΑΙΜ συλλειτούργησε στον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς στα Ονομαστήρια του Σεβασμ. Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ και παρέστη στα εγκαίνια του νέου διοικητικού κέντρου της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς

 

Από: Γραφείο Τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή  4η Δεκεμβρίου  2022, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. ΕΦΡΑΙΜ συνοδευόμενος υπό του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. π. Νεκταρίου Δαρδανού συλλειτούργησε εις τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς με την ευκαιρία  των Σεπτών Ονομαστηρίων  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ.
Εν συνεχεία παρέστη  και εις τα εγκαίνια  του νέου διοικητικού κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς  τα οποία  τελέσθηκαν παρουσία  του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β '.
Το νέο διοικητικό κέντρο  είναι χορηγία  του κ. Ευαγγέλου  Μαρινάκη εις μνήμην  του πατέρα  του Μιλτιάδου Μαρινάκη και ευρίσκεται  όπισθεν  του Ι. Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδος.
Πολλά  τα έτη του Σεβασμιωτάτου κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ  και θερμά συγχαρητήρια  για το νέο  καλαίσθητο διοικητικό κέντρο της ομόρου Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς και Φαλήρου.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου