«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Ευχαριστήριο από τον Εφημέριο και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Ιστορικού Ενοριακού Ναού της Υπαπαντής του Χριστού

 

Από: Αρχιερατικό Επίτροπο Πανοσ. Αρχιμ. π. Θεόδωρος Θεοδοσίου 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ: Mε την βοήθεια και τη χάρη του Θεού και της Παναγίας μας και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ, ολοκληρώθηκαν και εφέτος οι εορταστικές- λατρευτικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της σπουδαίας Δεσποτικής και Θεομητορικής της Υπαπαντής του Χριστού, κατά την οποίαν πανηγυρίζει ο ομόνυμος ιστορικός ενοριακός μας Ναός. 
Την ώρα αυτή αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσους καθ΄ οιονδήποτε τρόπο συνετέλεσαν στην άρτια διεξαγωγή της πανηγύρεώς μας, καθώς και όσους συμμετείχαν διά της παρουσίας τους στον Πανηγυρικό Εσπερινό και στη Θεία Λειτουργία.
Ευχαριστούμε τους συνοδοιπόρους και συναντιλήπτορες της κοινωνικής προσφοράς Άρχοντες και Ηγήτορες του Δήμου Ύδρας, με προεξάρχοντα το Δήμαρχο του νησιού μας, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τον Διοικητή και τον εκπρόσωπο του Α. Τ. Ύδρας, τον Λιμενάρχη και τον Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας, τους σπουδαστές αυτής, καθώς και τους εκπροσώπους των λοιπών αρχών του νησιού μας και των τοπικών Υπηρεσιών.,
Ευχαριστούμε τους προσφιλέστατούς κληρικούς μας με προεξάρχοντα τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Δαρδανό, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτ. π. Ακίνδυνον Δαρδανόν και τους Εφημερίους του νησιού μας, καθώς και τους εκλεκτούς Ιεροψάλτες που ελάμπρυναν την πανήγυρίν μας. Ευχαριστούμε τον κ. Σπυρίδωνα Μαυρομάτη και άπαντες τους λαϊκούς συνεργάτες που προσφέρουν εθελοντική εργασία, τους αμέτρητους ευεργέτες του Ναού μας, όσους μόχθησαν για τον ευπρεπισμό του Ναού μας, όσους που μας στηρίζουν πνευματικά και υλικά, καθώς και όσους μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε να προσφέρουμε και να δημιουργούμε, όσους ευχαριστήσαμε ονομαστικά κατά την παραμονή και ανήμερα της εορτής μας.
Ευχαριστούμε, τέλος, όλους εσάς τους συμπατριώτες μας, τους ευλογημένους χριστιανούς του νησιού μας, όσους προσήλθατε στις ακολουθίες του εορταστικού τριημέρου και όσους λόγω υποχρεώσεων ή άλλων κολλημάτων εκ του μακρόθεν δεηθήκατε στο Χριστό και στην Παναγία μας.
Όλους ανεξαιρέτως σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και αγάπη σας προς την Ενορία μας και την συνεχή επιβράβευση του ενοριακού μας έργου.
Με ολόθερμες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη,
Τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ιστορικού Ενοριακού Ναού της Υπαπαντής του Χριστού Ύδρας & ο Εφημέριος αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου