«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Αντιδήμαρχος Ύδρας κα Μαίρη Κάτσικα: "Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Θάλασσα... Η Γυναίκα» που διοργάνωσε η επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Ύδρας


Από: Αντιδήμαρχο Ύδρας κα Μαίρη Κάτσικα 
"Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  11/3/2023 η θεατρική παράσταση «Θάλασσα …Η Γυναίκα» που διοργάνωσε η επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Ύδρας με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας.
Η παράσταση αυτή σε μορφή αναλογίου παρουσίασε  στη σκηνή ιστορίες γυναικών που είχαν συνδέσει τη ζωή τους με άντρες ναυτικούς.  Ανέδειξαν τον ρόλο τους ως μανάδες, σύζυγοι, κόρες και κυρίως τον δύσκολο ρόλο του διπλού γονέα, περιμένοντας καρτερικά την επιστροφή τους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και θαυμάσατε την ερμηνεία όλων των συντελεστών αυτής της παράστασης.
Να ευχαριστήσω και πάλι τον Άκη Σιδέρη για όλη την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του Νησιού μας και για την πάντα καλή του διάθεση σε ό,τι και αν του ζητηθεί.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στα παιδιά που πλαισίωσαν την παράσταση και υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη μας χάρισαν αυτό το άριστο αποτέλεσμα. 
Συγκεκριμένα τους: Βάσω Ρούση, Ελένη Πιλούρη, Κλέλια Σαράντη, Μαρία  Βούλγαρη, Δημήτρη Τσαγκάρη, Κώστα Αργίτη, Αφροδίτη Παύλου σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Ευχαριστίες οφείλω  στον Γιάννη Βούλγαρη για την χορηγία του στην ηχητική και φωτιστική κάλυψη, στην Αριστέα Μπάλλα αλλά και όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή έκβαση της παράστασης.
Τέλος ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 στην Αίθουσα Τέχνης και Συναυλιών « ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στις 20:00 όπου θα επαναληφθεί η παράσταση ικανοποιώντας έτσι το αίτημα πολλών συμπολιτών μας καθώς δεν κατάφεραν λόγω της κάλυψης των θέσεων να την  παρακολουθήσουν.
Σας περιμένουμε την Τετάρτη λοιπόν! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου