«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Μαίρη Κάτσικα: "Στάλθηκαν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τα είδη πρώτης ανάγκης που συλλέχθηκαν από το Δήμο μας, για τη στήριξη των συνανθρώπων μας στη Λάρισα, Καρδίτσα, Βόλο και Τρίκαλα που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες"

Από: κα Μαίρη Κάτσικα, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτική Δήμου Ύδρας
«Στάλθηκαν την περασμένη εβδομάδα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τα είδη πρώτης ανάγκης που συλλέχθηκαν από το Δήμο μας, για τη στήριξη των συνανθρώπων μας στη Λάρισα, Καρδίτσα, Βόλο και Τρίκαλα που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.
Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και που για ακόμη μια φορά δείξαμε ως κοινωνία τα γρήγορα αντανακλαστικά μας και την αλληλεγγύη μας στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.
Σε αυτό μας το κάλεσμα για αλληλεγγύη, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Νικόλαο Μαραγκό, τον κ. Νίκο Κατσάβελα και τον κ. Γιάννη Κοτσιάνα για τη δωρεάν μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης από την Ύδρα μέχρι και τις κεντρικές αποθήκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Τέλος να ευχηθούμε να μην ξαναζήσουμε τέτοια ακραία καιρικά φαινόμενα και όλοι όσοι επλήγησαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους ασφαλείς και υγιείς.»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου