«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας: "Πραγματοποιήθηκαν δυο πολύ πετυχημένες παραστάσεις του ΠΕΘΥ των Εργαστήρια Τέχνης και Λόγου Ύδρας της ΚΕΔΥ"

 

Ευχαριστήριο - Δελτίο τύπου
Το Σάββατο και την Κυριακή που μας πέρασαν πραγματοποιήθηκαν δυο πολύ πετυχημένες παραστάσεις του ΠΕΘΥ των Εργαστήρια Τέχνης και Λόγου Ύδρας της ΚΕΔΥ. Ο χώρος που έγιναν μας εξέπληξε όμορφα το πόσο ωραία στημένα ήταν όλα σε κάθε γωνιά του προαυλίου χώρου του Λυκείου Ύδρας! να ευχαριστήσουμε θερμά τον διευθυντή κ. Δημήτρη Σαράντη που ήταν μαζί μας και μας διευκόλυνε κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας πρόβες και παραστάσεις!!! Να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την Ειρήνη Κουραχάνη για την βοήθεια της σε όλα και την διατήρηση της καθαριότητας και της ασφάλειας του χώρου! Να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο, την ΚΕΔΥ και το Δημοτικό Συμβούλιο για την ίδρυση και την στήριξη όλων των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων που ιδρύσαμε τα τελευταία χρόνια και πρέπει να παραμείνουν γιατί το χειροκρότημα έδειξε την αγάπη του κόσμου στο θέαμα και στις ομαδικές προσπάθειες!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Άκη Σιδέρη που με την βοήθεια όλων των ερασιτεχνών ηθοποιών κατάφερε για άλλη μια φορά να μας αφήσει άφωνους, με πολύ γέλιο αλλά και σημαντικά μηνύματα που πέρασε μέσα από τη παράσταση του!
Οι ομαδικές προσπάθειες και η αγάπη που δείχνουν στη προσπάθεια να γίνει η καθημερινότητα μας Χειμώνα καλοκαίρι πιο όμορφη, είναι αξιέπαινη και πρέπει και μέσω του Δήμου μας αλλά και ιδιωτικά να στηρίζονται πάντα!
Για όλους τους ηθοποιούς τα λόγια που θα μπορούσαν να περιγράψουν την επιτυχία τους είναι δύσκολο να γραφτούν γιατί απλά ήταν όλοι τους υπέροχοι! Ξετύλιξαν μπροστά μας έναν άλλον εαυτό μέσα από τη μαγεία του θεάτρου και κατάφεραν να μας ταξιδέψουν σε μέρη μαγικά με τις ερμηνείες τους και τα σκηνικά που ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει ως τώρα στο νησί μας!!!
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Θεοφάνη Παπανικολάου, την Βασιλική Γκιώνη και τον Θανάση Φλώρο που με δική τους εθελοντική πρωτοβουλία μας έβγαλαν φανταστικές φωτογραφιες! Τον αγαπημένο συνεργάτη Νικόλαο – Παναγιώτη Κιάφα που σύντομα όσοι το χάσατε και όσοι θα θέλατε να το ξαναδείτε θα απολαύσετε το βίντεο της παράστασης! Τον Γιάννη Βούλγαρη, Παύλο Κόκκο και Αλέξανδρο Ασβεστά που με πολύ επαγγελματισμό όπως πάντα επιμελήθηκαν το φως, τον ήχο και όλη την ατμόσφαιρα που χαρήκαμε όλοι! Μακιγιάζ: Ρενα Ρούση, και Κάλλια Ντέσκα , Μάρω Δευτεραίου. Μαρία Γούναρη.
Υποβολέας: Σοφία Παπαδοπούλου-Μπίκου.
Ταξιθεσία: Νικολέτα Κρανιδιώτη, Μετάξια Παρίσση-Λαναρά.
Κατασκευή μπαούλου: Δημήτρης Παυλου.
Μίξεις ήχων: Στεφανος Φραντζης
Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές και συνεργάτες που πάντα σε κάθε εκδήλωση έχουν πολλά να μας προσφέρουν και είμαστε χαρούμενοι που χρησιμοποιούμε σε κάθε εκδήλωση τα παιδιά της Ύδρας μας!!!
Αγαπητέ Άκη μας, συνέχισε μαζί με τις ομάδες που δημιουργήσαμε την καλή δουλειά και όλοι εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας!
Σε / σας ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι που μας χαρίσατε!!!
Σύντομα κοντά σας το θέατρο και από το ραδιόφωνο του Δήμος Ύδρας!!!
Εκ της ΚΕΔΥ
Κατερίνα Μαραγκού Βούλγαρη
Πρόεδρος ΚΕΔΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου