«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Ο Σεβασ. Μητροπολίτης Υδρας κ. ΕΦΡΑΙΜ συνοδευόμενος υπό του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. π. Νεκταρίου Δαρδανού παρέστη στην εκδήλωση του Υ.Ν.Ο. με τον τίτλο: "Στα βήματα του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου"

Από: Γραφείο Τύπου - Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Το Εσπέρας  της 18ης Νοεμβρίου  2023, ο  Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. ΕΦΡΑΙΜ  συνοδευόμενος υπό του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. π. Νεκταρίου Δαρδανού  παρέστη στην εκδήλωση  του Υ.Ν.Ο. υπό τον τίτλο: "Στα βήματα  του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου" στα πλαίσια του προγράμματος "Ενορία εν δράσει" στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.
Ο Χοροδιδάσκαλος κ. Γεώργιος Γκολέμης συνομίλησε  για την ζωή του Νεομάρτυρος  Κωνσταντίνου με τον Πρωτοσύγκελλο π. Νεκτάριο και εν συνεχεία  τα χορευτικά τμήματα του Υ.Ν.Ο. με παιδιά  και από την Ύδρα  και από την "ΔΩΔΩΝΗ" παρουσίασαν  τοπικούς χορούς.
Την εκδήλωση  έκλεισε  ο Σεβασμιώτατος  με μηνύματα  ενότητας και αγάπης ενώ  είχαν προηγηθεί  προσλαλιές του Προέδρου του Υ.Ν.Ο. κ. Θεοδώρου Μουστακαρία, και του Δημάρχου Ύδρας κ. Γεωργίου  Κουκουδάκη.
ΕΚ  ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου