«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Αγώνες SWIM AND RUN - Το ΙΑΜ Ύδρας υποδέχθηκε τους αθλητές των Αγώνων για την ενημέρωσή τους, την πραγματοποίηση του Pasta Party όπως και την απονομή των επάθλων στους νικητές των Αγώνων

 

Από: Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας / Γενικά Αρχεία του Κράτους
«Με μεγάλη επιτυχία και παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκαν για 5η συνεχή χρονιά οι Αγώνες   SWIM AND RUN  στο νησί μας.
Το ΙΑΜΥ, συνεπές όπως πάντα στους όρους συνεργασίας, υποδέχθηκε τους Έλληνες αλλά και πολλούς ξένους αθλητές που συμμετείχαν στους Αγώνες και διέθεσε, όπως κάθε χρόνο, την μεγάλη αίθουσα του ισογείου για την ενημέρωσή τους αλλά και την φιλόξενη ταράτσα του για την πραγματοποίηση του Pasta Party. Ευγενικοί εθελοντές και εθελόντριες της Ύδρας, μεταξύ των οποίων και αρκετοί εκπαιδευτικοί,  πλαισίωσαν γενικώς τις εκδηλώσεις  και συνέβαλαν εξαιρετικά στην επιτυχία τους.
Τέλος λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το Σάββατο 25/11 στις 9 το βράδυ, με μια μεστή ενθουσιασμού και χειροκροτημάτων εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στους χώρους του ΙΑΜΥ η απονομή των επάθλων στους νικητές των Αγώνων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου