«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ύδρας: «Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού και της Ημέρας του Έλληνα Εθελοντή Πυροσβέστη καλωσορίσαμε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ύδρας»

 

Από: Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ύδρας - Volunteer Fire Station of Hydra
«Μια ξεχωριστή επίσκεψη είχαμε σήμερα στο χώρο της Υπηρεσίας μας.
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού και της Ημέρας του Έλληνα Εθελοντή Πυροσβέστη, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Δεκέμβρη, καλωσορίσαμε αυτά τα υπέροχα πλάσματα, από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ύδρας.
Ήρθαν και μας γέμισαν χαρά και αισιοδοξία!!!
Μάθαμε πολλά καινούρια πράγματα.
Μιλήσαμε για το περιβάλλον, τα δάση μας, τον εθελοντισμό και πόσο σημαντικό είναι να βοηθάμε ο ένας το άλλον.
Μιλήσαμε επίσης για την επικινδυνότητα της φωτιάς αλλά και τι πρέπει να κάνουμε αν αντιληφθούμε πυρκαγιά καθώς και πως μπορούμε με έναν απλό πυροσβεστήρα να τη σβήσουμε.
Και στο τέλος, αφού πήραν μαζί τους τον μικρό μας φίλο, τον #Καπνούλη να τους συμβουλεύει τι να κάνουν για να προστατευτούν από μία πυρκαγιά στο δάσος αλλά και στο σπίτι, βάλαμε και εμείς τη δική μας μικρή πυρκαγιά την οποία έσβησαν όλα τα παιδάκια χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρα.
Ήταν κάτι που ομολογουμένως θα το θυμούνται για καιρό. 
Σας ευχαριστούμε αγαπημένα μας πλάσματα για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε!!!
Ευχαριστούμε ολόθερμα τις πρόθυμες δασκάλες και τον ακούραστο γυμναστή του σχολείου μας που μας συντρόφευσαν σε όλη τη διαδικασία καθώς και τον Σύλλογος Γονέων 1ου Δ.Σ. Ύδρας για την πολύτιμη βοήθεια στην υλοποίηση της επίσκεψης.
Να μας ξανάρθετε!!!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου