«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Βράβευση του Ιστορικού Αρχείου Μουσείου Ύδρας και της Διευθύντριας του Κωνσταντίνας Αδαμοπούλου με το βραβείο "Πολιτιστικής προσφοράς και φορέα που δραστηριοποιείται στην Ελληνική Περιφέρεια"

 

Από: Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας / Γενικά Αρχεία του Κράτους
“ΒΡΑΒΕΥΣΗ TOY IAMY KAI ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ME TO ΒΡΑΒΕΙΟ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ"   ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ GINA BACHAUER KAI ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ & ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
Η Βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, ώρα 20.00, στην Αίθουσα Γιάννης Μαρίνος της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.
Ακολουθεί η σχετική Πρόσκληση:
"Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας-Σγούρδας και το Δ.Σ. του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer έχουν την τιμή να Σας προσκαλέσουν στην Τελετή Απονομής Βραβείων «Gina Bachauer-Νικολάου Δούμπα 2023» και στη Συναυλία Νέων Βραβευμένων Σολίστ και Συνόλων, που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, ώρα 20.00, στην Αίθουσα Γιάννης Μαρίνος της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου