«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Στις 08/02/2024 θα πραγματοποιηθεί σύναξη Εφημέριων της Ι. Μητροπόλεως Ύδρας για την ενημέρωσή του έργου "Ψηφιακός ενοριακός κόμβος"


Απο: Γραφείο Τύπου Ι.  Μητροπόλεως Ύδρας,  Σπετσών και Αιγίνης 
 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Την Πέμπτη  8η Φεβρουαρίου  2024 εις την Ύδρα  έδρα της καθ ημάς Ι.Μητροπόλεως θα πραγματοποιηθεί  σύναξη των εφημερίων  Ύδρας, Σπετσών,  Ερμιονίδος, Κρανιδίου, Τροιζηνίας  και Μεθάνων  και διαδικτυακά  με τους εν Αιγίνη πατέρας  με σκοπό  την ενημέρωση  απο τον Διευθυντή  του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης  της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμ. π. Θεολόγο  Αλεξανδράκη για το έργο "Ψηφιακός ενοριακός κόμβος".
Το εν λόγω έργο πραγματοποιήται  με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το επιχειρησιακό  πρόγραμμα "Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα".
Το πρόγραμμα  περιλαμβάνει  υποδοχή και πρωινό  στην αίθουσα δεξιώσεων του Ι.Καθεδρικού Ναού. 
Εν συνεχεία    θα ακολουθήσει λεπτομερή ενημέρωση  από τον  Διευθυντή  του Ι.Π.Ε Αρχιμ.π.Θεολόγο  Αλεξανδράκη, στην αίθουσα  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ύδρας ,και διανομή  ψηφιακού υλικού.
Τέλος η Ιερά  Μητρόπολη  θα παραθέσει γεύμα  και  η  αναχώρηση  των Πατέρων  θα γίνει  την μεσημβρίαν  δια τους προορισμούς των.
Υπεύθυνος και εκπρόσωπος  του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. ΕΦΡΑΙΜ εις την εν λόγω συνάντηση,  είναι ο Πανοσ.
Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π.Νεκτάριος Δαρδανός.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου