«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Ανακοίνωση του Δημοτικού Συνδυασμού "Για την Ύδρα"


Από: Δημοτικό Συνδυασμό "Για την Ύδρα"
"Θεσμική Εκτροπή του Αρχηγού της Μειοψηφίας κ. Καραμήτσου.
Ο κ. Καραμήτσος παρέδωσε έγγραφα σε αντίδικους του Δήμου μας πριν τη συζήτηση και λήψη απόφασης από την Δημοτική Επιτροπή!
Σε μια πρωτόγνωρη για την ιστορία του Δήμου μας κίνηση ο Αρχηγός της Μειοψηφίας και Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής κ. Καραμήτσος, παρέδωσε σημαντικά έγγραφα, και συγκεκριμένα το εισηγητικό υπόμνημα της εντεταλμένης δικηγόρου, στους Αντιδίκους του Δήμου μας πριν τη λήψη της σχετικής απόφασης! Εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του ως μέλος της Δημοτικής Επιτροπής που σκοπό έχει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Δήμου μας, ο Αρχηγός της Μειοψηφίας μόλις έλαβε πρόσκληση με τα σχετικά έγγραφα για την Τακτική Συνεδρίαση την Τρίτη 23/02/2024, έσπευσε να τα αποστείλει στους αντιδίκους του Δήμου μας! Για την εν λόγω περίπτωση ως Δημοτική αρχή καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να βρεθεί μια δίκαιη και συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που επιτεχθηκε. 
Προφανώς ο κ. Καραμήτσος θέλησε να εκμεταλλευτεί ψηφοθηρικά το εν λόγω γεγονός δρώντας εις βάρος των συμφερόντων του Δήμου μας. Ίσως τώρα να εξηγείται γιατί το ένα τρίτο των δημοτικών συμβούλων που πρόσκεινται στην παράταξή του δεν τον ψήφισαν για αυτή τη θέση. Περιμένουμε και τους υπολοίπους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξης «Μέλλον της Ύδρας» να λάβουν άμεσα θέση!"
#ΓιατηνΥδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου