«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης: «Επιθεωρήσαμε τα έργα της επισκευής του Αλιευτικού Καταφυγίου στο Καμίνι, του Βρεφονηπιακού Σταθμού, της Ανακαίνισης της Δημοτικής Αγοράς και της Αντικατάστασης των Σωληνώσεων Αμιάντου»

 

Από: Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη
“Παρουσία της νέας προϊσταμένης των τεχνικών υπηρεσιών κ. Αγγελικής Ανδριοπούλου, της Αρχιτέκτονος κ. Ραφαηλάκη  της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της Περιφέρειας Αττικής και του νέου μόνιμου Πολιτικού Μηχανικού του Δήμου μας κ. Χρήστου Πολυμερόπουλου, επιθεωρήσαμε σήμερα (20/02/2024) τα έργα της επισκευής του Αλιευτικού Καταφυγίου στο Καμίνι, του Βρεφονηπιακού Σταθμού, της Ανακαίνισης της Δημοτικής Αγοράς και της Αντικατάστασης των Σωληνώσεων Αμιάντου.
Σύντομα θα επιθεωρηθούν τα επίσης εν εξελίξει έργα του Βιολογικού καθαρισμού και της κατασκευής νέου καλντεριμιού στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου. Σε λίγες μέρες ξεκινάει επίσης και το έργο του φωτισμού των Κτιρίων της Μελίνας Μερκούρη, του Λιμεναρχείου και του Κάστρου Μιαούλη.
Η Ύδρα μας συνεχίζει στον δρόμο των Έργων που με κόπο, μεθοδικότητα, σχεδιάσαμε, αδειοδότήσαμε και εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση! Ζητούμε την κατανόηση και την συνεργασία όλων!”

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου