«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Η Πρόεδρος κα Άννα Βάρκα Μαυροειδάκου και το ΔΣ του Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιώς ευχαριστούν όλους Υδραίους Υδραίϊσες, Φίλους και Φίλες του ΥΣΠ για την τιμητική παρουσία τους στην δεξίωση και κοπή Βασιλόπιτας

 

Από: Πρόεδρο Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιώς κα Άννα Βάρκα Μαυροειδάκου
ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Άρωμα ΥΔΡΑΣ
Άρωμα ΕΛΛΑΔΑΣ
Η Πρόεδρος Άννα  Βάρκα Μαυροειδάκου και το ΔΣ του ΥΣΠ ευχαριστούν όλους  Υδραίους Υδραίϊσες, Φίλους και Φίλες του ΥΣΠ για την τιμητική παρουσία τους στην δεξίωση και κοπή  Βασιλόπιτας.
Σ αυτή την υπέροχη συνάντηση με Άρωμα Ύδρας, που με ειλικρινείς αγκαλιές, φιλιά και ευχές  εκφράσαμε την κοινή  αγάπη μας για την Ύδρα και δώσαμε υπόσχεση στήριξης  στον Ιστορικό  μας Σύνδεσμο !!!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  για την παρουσία τους  τον Πανοσιολογιότατο Γραμματέα της Ιεράς Συνόδου κ. Νεκτάριο  Δαρδανό, τον πανοσιολογιωτατο κ  Χρυσόστομο Βάρκα, τον υφυπουργό, βουλευτή ΝΔ Κατσαφαδο Κ., τον βουλευτή Ν. Βλαχάκο ΝΔ, Α’ Πειραιά, τον βουλευτή Β’ Πειραιά Γ. Βρεττάκο, τον Δήμαρχο Υδραίων Γ. Κουκουδάκη τον Αντιπεριφερειάρχη Λ. Μανωλάκο, τον Αντιδήμαρχο Υδραίων Μπεράτη,  την δημοτική σύμβουλο Υδραίων κ. Τσιτσινακη Σ., τον Δ/τη Α’ Χειρουργικής και Δημοτικό Σύμβουλο Ύδρας κ. Παναγιώτη  Μανίκη, τον Πρόεδρο ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρο Σπυρίδωνα τον Προεδρο "ΜΑΖΙ για μια Ελεύθερη Ελλάδα" και κοσμήτορα του ΥΣΠ Σπύρο Ντίλη, τον π. Δήμαρχο  Ύδρας Κ. Αναστόπουλο,   το Επίτιμο Πρόεδρο Δήμου Πειραιά Π. Κουβάτσο, τους π. βουλευτές Μανωλάκο Ν. και Γεννιά Γεωργία, τον π. Αντιπεριφερειαρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο, τον π. Δήμαρχο Μεθάνων Π. Λάμπρου, τις αντιπροσώπους φίλων συλλόγων Μανιατών, Γυναικών Μάνης, Σπετσών κ.α. Σ. Σουμπάση, Τίνα Μαντά, Κ. Κουβαρη. Τον Πρόεδρο  των Προέδρων ΝΔ Παναγιώτη Μάλαγα, τον αγαπητό  φίλο του ΥΣΠ Αντιπτέραρχο ΠΑ και Δημοσιογράφο  Λάμπρο Γιώτη.
Επίσης  ευχαριστούμε για τα ευχετήρια μηνύματα που έστειλαν λόγω ειδικής απουσίας τους οι:
Δόμνα Μιχαηλιδου ,Υπουργος Εργασίας
Δρίτσας Θεόδωρος Βουλευτής Α» Πειραιά
Ιωάννης Μελάς π. βουλευτής ΝΔ
Αδαμοπουλου Ντινα Δ/ρια ΙΑΜΥ και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Ύδρας
Καραμητσος Εμμανουήλ αρχηγός αντιπολίτευσης Δημοτικός Σύμβουλος Ύδρας.
Ελίνα Βερυκάκη Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά
Ελένη  Χριστοδούλου εκδότρια της Φωνής  της Ύδρας.
Ας έχουμε ένα δημιουργικό και παγκόσμια  ειρηνικό  2024!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου