«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου θα εκτεθεί σε προσκύνημα στον Ι. Καθεδρικό Ναό από τις 15/03/2024 και θα αναχωρήσει στις 22/03/2024 για τον Ι. Ναό της Ευαγγελιστρίας Πειραιώς

 

Από: Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά  χαράς  ανακοινώνουμε ότι από την Παρασκευή  15η Μαρτίου  2024, η ευωδιάζουσα Τιμία Κάρα του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου, θα ευρίσκεται  εις τον Ι. Καθεδρικό Ναό Ύδρας  και θα εκτεθεί  σε προσκύνημα  την Κυριακή  της Τυρινής  τόσο  κατά την διάρκεια  της  Θ. Λειτουργίας, όσο και στην ακολουθία του Πρώτου  Κατανυκτικού Εσπερινού.
Η Τιμία Κάρα του Νεομάρτυρος Αγίου Κωνσταντίνου, θα αναχωρήσει την Παρασκευή  22 Μαρτίου, για τον Ιερό Ναό  της Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, κατόπιν  ευλαβούς αιτήματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ,  και της κανονικής αδείας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. ΕΦΡΑΙΜ.
Η Τιμία  Κάρα  θα παραμείνει  στον εορτάζοντα  Ιερό Ναό  της Ευαγγελιστρίας Πειραιώς  μέχρι και την 31η Μαρτίου.
Την Τιμία Κάρα θα μεταφέρει εν Πειραιεί ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός, όστις και θα ομιλήσει  κατά την διάρκεια της 1ης Ακολουθίας   της Α' Στάσεως των  Χαιρετισμών  στις 17.00'  εις τον εν λόγω Ιερό Ναό.
ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΝΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου