«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Αθλοπαιδιές Δήμου Ύδρας 2024


Πηγή: Αντιδήμαρχος Ύδρας κ. Κωνσταντίνος Μπεράτης 

🏅«Αθλοπαιδιές Δήμου Ύδρας 2024»🏅

Με χαμόγελα και αναμνηστικά μετάλλια γέμισε σήμερα 26/04/2024 το γήπεδο της Ύδρας. Στο πλαίσιο της προαγωγής του αθλητικού ιδεώδους και της φυσικής αγωγής, ο Δήμος Ύδρας σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πειραιά, την ομάδα Φυσικής Αγωγής, το Γυμνάσιο και Λύκειο Ύδρας, διοργάνωσε την αθλητική εκδήλωση «Αθλοπαιδιές Δήμου Ύδρας 2024» για τους μαθητές/μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου του νησιού μας.

Σκοπός της σημερινής εκδήλωσης ήταν η ενθάρρυνση και η μύηση των παιδιών στον κλασικό αθλητισμό, στα οφέλη του καθώς επίσης στις αξίες και στα ιδεώδη που συνδέονται με αυτόν. Η δράση περιλάμβανε τρεις κατηγορίες αγωνισμάτων: Δρόμου, Ρίψεων και Αλμάτων. Έτσι λοιπόν τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να αθληθούν και να ενημερωθούν για τα οφέλη της άθλησης στον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στην ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, στα μέλη της και τον Υδραίο αθλητή και καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Παναγιώτη Χαραμή, στο Διευθυντή του Γυμνασίου Ύδρας κ. Ευάγγελο Παντελή, στο Διευθυντή του Λυκείου Ύδρας κ. Δημήτριο Σαράντη, στους καθηγητές του Γυμνασίου και Λυκείου Ύδρας, στην εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Παιδείας κα Ειρήνη Μπέλεση-Παύλου για τη συνδρομή της στην εκδήλωση, στην Ιατρό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Ύδρας κα Θεώνη Λυκοθανάση για την παρουσία της στο χώρο του γηπέδου, στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας  κκ Εφραίμ για την παραχώρηση του Νοσοκομειακού οχήματος για προληπτική χρήση και στον Εθελοντή Αρχιπυροσβέστη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ύδρας κ. Παύλο Κόκκο για την μετακίνηση του οχήματος, στον κ. Ιωάννη Βούλγαρη για τη δωρεάν μικροφωνική και ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης και φυσικά στο Δήμαρχο Ύδρας κ. Γεώργιο Κουκουδάκη για την υποστήριξη της αθλητικής εκδήλωσης «Αθλοπαιδιές Δήμου Ύδρας 2024» για τους μαθητές/μαθήτριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου