«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης: "Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας περνάει σε Νέα Εποχή! Παραδόθηκε το πρώτο σύστημα υπογειοποιημένων κάδων κάθετης συμπίεσης απορριμμάτων στην περιοχή του γηπέδου της Ύδρας"

 

Από: Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη
«Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας περνάει σε Νέα Εποχή!
Παραδόθηκε σήμερα (29/04/2024) ύστερα από επιτυχημένη δοκιμή το πρώτο σύστημα υπογειοποιημένων κάδων κάθετης συμπίεσης απορριμμάτων στην περιοχή του γηπέδου της Ύδρας μας. Το σύστημα ισοδυναμεί με 20 κλασικούς (πράσινους) κάδους απορριμμάτων και υπόσχεται την εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών και της άσχημης θέας από την συγκέντρωση των απορριμμάτων. Είναι το πρώτο από τα τρία συνολικά που σχεδιάζουμε και έχουμε εξασφαλίσει τις σχετικές εγκρίσεις, να τοποθετήσουμε στην Ύδρα μας (ένα στα Περιβολάκια και ένα στα Καμίνια). Το μεγαλύτερο μέρος του κόστους προμήθειας και εγκατάστασης του εν λόγω συστήματος καλύφθηκε από την εταιρεία Motor Oil
της οικογένειας Βαρδινογιάννη την οποία για άλλη μια φορά ευχαριστούμε! Κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξη! Η Ύδρα μας συνεχίζει στον δρόμο των έργων!»








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου