«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

To National Geographic αγαπάει τα νησιά του Αργοσαρωνικού

 

Κρυστάλλινα νερά, αμμουδιές και χαλαρή διάθεση
Καλοκαίρι 2024: Το αφιέρωμα του National Geographic στα ελληνικά νησιά περιλαμβάνει όλο τον αγαπημένο Αργοσαρωνικό
Το καλοκαίρι είναι εδώ. Το επιβεβαιώνει και το National Geographic που έχει ήδη κάνει το αφιέρωμά του στα ελληνικά νησιά. Ανάμεσα στις αγαπημένες επιλογές του είναι ο Αργοσαρωνικός, καθώς σχεδόν το σύνολο των νησιών που βρίσκονται κοντά στην Αττική είναι εντός της λίστας των συνολικά 31 προτάσεων. Τα σχόλια για τις παραλίες, τις θάλασσες, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια των νησιών του Αργοσαρωνικού είναι διθυραμβικά…
Ύδρα: Ένα νησί αλλιώτικο από τα άλλα
Εκ πρώτης όψεως, σημειώνεται στο δημοσίευμα, καθώς το πλοίο πλησιάζει στο λιμάνι, η Ύδρα μπορεί να μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο ελληνικό νησί: γαλανόλευκες σημαίες που κυματίζουν, ασβεστωμένα σπίτια, πολυσύχναστες ταβέρνες. Ωστόσο, αυτό το νησί έχει κάτι μοναδικό: καθόλου αυτοκίνητα. «Υπάρχει ένας λαβύρινθος από σοκάκια που πρέπει να εξερευνήσετε με τα πόδια, ή ακόμα καλύτερα... στη σέλα».
«Καθώς ανακαλύπτετε μοναστήρια στην κορυφή ενός λόφου, μονοπάτια ανάμεσα σε γκρεμούς και παραλίες, θα διαπιστώσετε ότι είναι ένας προορισμός όπου το ταξίδι πραγματικά κάνει την εμπειρία» γράφει το National Geographic, μαγεμένο από την ομορφιά του νησιού…”
Διαβάστε εδώ το άρθρο: https://www.athensvoice.gr/life/taxidia/846184/nisia-saronikou-afieroma-sto-national-geographic/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου