«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Θερμές ευχαριστίες της Αντιδημάρχου Ύδρας κας Μ. Κάτσικα σε όσους συνέβαλαν και βοήθησαν για να πραγματοποιηθούν οι πασχαλινές εκδηλώσεις του Δήμου

 

Από: Αντιδήμαρχο Ύδρας κα Μαίρη Κάτσικα
«Μετά το πέρας των Πασχαλινών εκδηλώσεων θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου σε όσους συνέβαλαν και βοήθησαν όλες αυτές τις ημέρες για να πραγματοποιηθούν οι πασχαλινές εκδηλώσεις του Δήμου μας.
Επίσης Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Μπελεγρή, στο κ. Γιώργο Μουνδρέα και στον κ. Δημήτρη  Πολλάλη  που μετέβησαν για άλλη μια φορά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την παραλαβή του Αγίου Φωτός.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους συντελεστές και ουσιαστικά συνεχιστές του πατροπαράδοτου εθίμου της κατασκευής του ομοιώματος και της καύσης του Ιούδα για το μεράκι που επιδεικνύουν και την αδιάκοπη παρουσία τους  για τη διατήρησή του. Πιο συγκεκριμένα στον κ. Κυριάκο Λαναρά, στον κ. Γιώργο Φανελάκη, στον κ. Σπύρο Μαύρο, στον Αλέξη Βολιώτη και σε όλους όσοι συμμετείχαν στο δρώμενο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Να ευχαριστήσουμε και τους χιλιάδες των επισκεπτών μας που επέλεξαν το Νησί μας να περάσουν τις Άγιες αυτές ημέρες.
Τέλος οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εντεταλμένο Δημοτικό σύμβουλο καθημερινότητας κ. Μαρκαντώνη Παναγιώτη και στους υπαλλήλους του Δήμου που με τις άοκνες προσπάθειές τους συνετέλεσαν στην άψογη,από κάθε άποψη, εικόνα του Νησιού μας  και στην ομαλή έκβαση των πασχαλινών εκδηλώσεων του Δήμου μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου