«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Η εορτή των 189 χρόνων από τον θάνατο του Αρχιναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη στην Ύδρα - Τον Σεβασ. Ποιμενάρχη μας κ. ΕΦΡΑΙΜ θα εκπροσωπήσει ο Σεβασ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. ΓΑΒΡΙΗΛ

 

Από: Γραφείο Τύπου - Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Κατά το διήμερο  29 και 30 Ιουνίου  όπου εν Ύδρα  θα εορτασθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα  του Δήμου  Ύδρας, τα 189 από τον θάνατο του Αρχιναυάρχου  Ανδρέα  Μιαούλη, τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. ΕΦΡΑΙΜ, ευρισκόμενον εν Πάτραις, θα εκπροσωπήσει  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. ΓΑΒΡΙΗΛ.
Το Λειτουργικό  πρόγραμμα  έχει ως εξής:
Σάββατο  29 Ιουνίου
19.00' Μ. Εσπερινός  εν τω Ιερώ Καθεδρικώ Ναώ χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν.Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. ΓΑΒΡΙΗΛ.
Εν συνεχεία  η υποδοχή  της Καρδιάς  του  Ανδρέα Μιαούλη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό.
Κυριακή  30 Ιουνίου, των Αγίων Πάντων
7.00' Όρθρος και Αρχιερατική Θ. Λειτουργία  εν τω Ιερώ Καθεδρικώ Ναώ, επί  τη εορτή   της Συνάξεως των Αγίων Αποστόλων, των Αγίων Πάντων και της Συνάξεως των  οκτώ Αγίων Εφόρων και προστατών της Νήσου Ύδρας,  προεξάρχοντος και ομιλούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας,  Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. ΓΑΒΡΙΗΛ.
10.30' Δοξολογία  επί τη εορτή των "Μιαουλείων 2024"
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου