«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης απάντησε σε δήλωση σε δημοσίευμα σχετικά με τη σίτιση των ιπποειδών

 

Από: Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη
«Με ψέματα για δημιουργία εντυπώσεων δεν γίνεται εποικοδομητική αντιπολίτευση.
1) Ουδέποτε υπήρξε απαγόρευση εκφόρτωσης αχύρων για τη σίτιση των ιπποειδών όπως ψευδώς διέδιδαν ή άφηναν να εννοηθεί οι γνωστοί προπαγανδιστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ζητήθηκε απλώς, σε αυστηρό τόνο, από τη λιμενική αρχή να εφαρμοστεί η διαταγή της όλα τα άχυρα να ξεφορτώνονται καλυμμένα για να αποφεύγεται η ρύπανση. 
2)  Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο μου την Τρίτη το μεσημέρι 19/07/2024 παρουσία της Λιμενάρχη, εκπροσώπων των αγωγιατών και του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για θέματα καθημερινότητας κ. Μαρκαντώνη όλα αυτά ξεκαθαρίστηκαν και πιστεύω ότι όλοι κατάλαβαν τα ψέματα που κάποιοι ανεύθυνοι διέδιδαν.
3) Ας μας πει ο κ. Βούλγαρης με ποιους φορείς ήρθε σε επαφή για  την επίλυση του θέματος... γιατί ούτε με τον Δήμο ούτε με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο μίλησε...  Τέλος ας μας ενημερώσει επιτέλους  αν έχει αναγνωριστεί ο Σύλλογος που ισχυρίζεται ότι είναι Προέδρος γιατί εδώ και χρόνια μας λέει ότι ακόμα προσπαθεί... Είμαστε στη διάθεσή του να βοηθήσουμε..»
Διαβάστε τη δημοσίευση εδώ: https://fonitisydras.com/info/society/item/10041-eftasan-ksana-sto-nisi-ta-axyra-gia-ti-sitisi-ton-ippoeidon-meta-apo-oligoimeri-kathysterisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου