«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Ανακοίνωση του Δημάρχου Ύδρας κ. Γεώργιου Κουκουδάκη


Από: Δήμαρχο  Ύδρας κ. Γ.  Κουκουδάκη 
"Μειοψηφία Κατώτερη των Περιστάσεων και με Συμπεριφορά Ενάντια στα Συμφέροντα του Δήμου μας
Ο Αρχηγός της Μειοψηφίας κ. Καραμήτσος απέστειλε σημαντικά υπηρεσιακά έγγραφα σε αντίδικους του Δήμου μας που διεκδικούσαν 118.218 Ευρώ, ενώ στο Δημοτικό Συμβούλιο είπε ψέματα ότι δεν τα απέστειλε (Υπάρχει σχετική παραδοχή  ότι τα έγγραφα αυτά έχουν αποσταλθεί από email της δικηγόρου των αντιδίκων).
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Παστός κατά τη διάρκεια της πρόσφατης πυρκαγιάς στην περιοχή Μπίστι, ενώ η δημοτική μας αρχή έδινε μάχη να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Ύδρας, με ανάρτησή του, και για δημιουργία εντυπώσεων, της καταλόγιζε ευθύνες για τη μη διάνοιξη δασικών και περιφερειακού δρόμου στην Ύδρα όταν ο ίδιος ξέρει τί προβλέπει η κείμενη νομοθεσία. Με την ίδια υποκρισία προσποιούταν σε συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού μας Συμβουλίου, ότι δεν γνωρίζει, παρόλο το γεγονός ότι είναι διπλωματούχος υδραυλικός, αν οι σωλήνες που τοποθετούνται στο έργο της ύδρευσης είναι κατάλληλες προκαλώντας έτσι ανησυχία στους συμπολίτες μας. Αποδείχτηκε ότι με στοιχειώδεις γνώσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι πληρούν τις Εθνικές και Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
Η Δημοτική Σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Αδαμοπούλου και διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου και Μουσείου Ύδρας (ΙΑΜΥ), ενώ γνώριζε ότι κάθε χρόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου ο Δήμος μας τιμά τη Μνήμη του Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη και ότι για την Παρασκευή 28 Ιουνίου είχαν προγραμματιστεί δύο σημαντικές εκδηλώσεις, προγραμμάτισε για την ίδια μέρα χωρίς καμία ενημέρωση και με μίση ώρα διαφορά από την πρώτη εκδήλωση του Δήμου μας, εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής στο ΙΑΜΥ… Δεν μας εκπλήσσει! Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου το ΙΑΜΥ, το οποίο πρώτα από όλους ανήκει στους Υδραίους, είχε γίνει σημείο συνάντησης του Συνδυασμού «Μέλλον της Ύδρας» και από τον επίσημο λογαριασμό του σε μεγάλο μέσω κοινωνικής δικτύωσης καλούσε τον κόσμο σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του…..
Καλούμε τον Αρχηγό της Μειοψηφίας και Τα Μέλη του Συνδυασμού του να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων γιατί η ανεύθυνη συμπεριφορά τους βλάπτει τα συμφέροντα της Ύδρας μας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου