«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

"Μέλλον της Ύδρας" - Δελτίο Τύπου

 

Από: Δημοτικό Συνδυασμό «ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 02.07.2024
Με μεγάλη πραγματικά θλίψη παρακολουθούμε την διαρκή κατηφορική πορεία του Δήμου μας με ευθύνη ασφαλώς του Δημάρχου, ο οποίος δεν δίστασε μέσα στον πανικό του και αντιμετωπίζοντας για πρώτη φορά μία αληθινή και συμπαγή Αντιπολίτευση, να αναρτήσει πέντε μόλις λεπτά πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου μια κατάπτυστη καταγγελτική αναφορά για τα μέλη της Αντιπολίτευσης..!!
Προκειμένου να καλύψει την ανικανότητα του ο κύριος Κουκουδάκης και κάτω από τον πανικό που όντως τον διακρίνει το τελευταίο διάστημα, αφού δεν μπορεί να διαχειριστεί απλά πράγματα, όπως την καθημερινότητα, σε συνδυασμό με τα μεγάλα άλυτα εσωτερικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει, εξαπολύει άσφαιρα πυρά τόσο στον επικεφαλής όσο και στους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού μας !!!
Κύριε Δήμαρχε αποτύχατε παταγωδώς!!!
Αποτύχατε στην καθημερινότητα, αποτύχατε στην καθαριότητα, αφού το νησί μας βρωμάει από άκρη σε άκρη, αποτύχατε στο θέμα της πυρασφάλειας αφου έχετε απόλυτη ευθύνη για τις αμέτρητες πυρκαγιές πού έχουν ξεσπάσει στον χώρο της χωματερής ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ που βάζουν σε κίνδυνο τους πολίτες και το νησί μας . Έχετε την απόλυτη ευθύνη για την καταστροφή της γεώτρησης του Παλαμιδά, αποτύχατε κ. Κουκουδάκη και στα “μεγάλα “ έργα αφού χάρη στην ανικανότητα σας εκτελούνται χωρίς καμία επίβλεψη απο τον Δήμο!!!
Αποτύχατε και σε ένα επίσης πολύ σημαντικό και νευραλγικό κομμάτι, στην διαχείριση του αποχετευτικού δικτύου της Ύδρας μας , αφού λύματα και αφόρητη δυσοσμία επικρατεί κατά καιρούς στο νησί και ειδικά στο λιμάνι μας με έντονες και απόλυτα δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των συντοπιτών μας..
Η ανικανότητα σας κορυφώθηκε την Μεγάλη Τετάρτη όπου διαπιστώθηκε ότι για μία ακόμη φορά είσαστε απροετοίμαστος μη έχοντας προβλέψει να ληφθούν έγκαιρα τα κατάλληλα μέτρα, αφού τα λύματα ολόκληρου του νησιού έπεφταν στον λιμάνι με θεατές τα δεκάδες κότερα και τους επισκέπτες του νησιού, προκαλώντας εκτός από ζημιά στις επιχειρήσεις , παγκόσμια δυσφήμιση στην παγκόσμιου φήμης Ύδρα μας.
Και για αυτό βέβαια έχετε εσείς την απόλυτη ευθύνη!!!
Κύριε Κουκουδάκη, σας καλούμε να σταματήσετε τις ανούσιες, προσβλητικές και κατάπτυστες αναρτήσεις που δεν ταιριάζουν σε έναν Δήμαρχο και μόνο διχόνοια και ίντριγκες διασπείρουν…
Ο ρόλος του Δημάρχου πρέπει να είναι ΕΝΩΤΙΚΟΣ και όχι ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ!
Προσπερνάμε για μία ακόμη φορά τις ειρωνείες και τις απανωτές προσβολές που δεχτήκαμε χθες κατά την διάρκεια της συνεδρίασης Λογοδοσίας καθώς και τους επιεικώς απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του τύπου “ έχετε ψυχολογικά “ κλπ κλπ .
Απλώνουμε για μία ακόμη φορά “χείρα βοηθείας ”στον μικρό εναπομείναντα χρόνο που θα είστε στο τιμόνι του Δήμου μας, αφού όλα δείχνουν ότι δεν θα εξαντλήσετε την θητεία σας, με μοναδικό βέβαια σκοπό το καλό του νησιού μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου