«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Για Παροχή Βοηθείας σε άτομο με σοβαρό πρόβλημα υγείας σε βουνό της Ύδρας κλήθηκε το Εθελ. Πυροσβεστικό Κλιμάκιο μαζί με το Α.Τ. Ύδρας - Το άτομο μεταφέρθηκε με ασφάλεια μέσω ΕΚΑΒ στην Αθήνα

 

Από: Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ύδρας - Volunteer Fire Station of Hydra

Για Παροχή Βοηθείας σε άτομο με σοβαρό πρόβλημα υγείας, με σκοπό τη μεταφορά του σε υγειονομική δομή από δυσπρόσιτο σημείο στην περιοχή Έρως όπου πεζοπορούσε και κατέρρευσε, κλήθηκε η Υπηρεσία μας το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιουλίου.
Άμεσα οργανώθηκε πεζοπόρο τμήμα αποτελούμενο από 4 πυροσβέστες της Υπηρεσίας μας και 2 άνδρες από το Α.Τ. Ύδρας, το οποίο ξεκίνησε άμεσα με τον απαραίτητο εξοπλισμό για το σημείο όπου δηλώθηκε πως βρισκόταν το συμβάν.
Το άτομο, το οποίο βρισκόταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, μεταφέρθηκε τάχιστα από την ομάδα διάσωσης σε σημείο όπου την παρέλαβε ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος το οποίο την παρέδωσε με ασφάλεια στην Αθήνα στο ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον, αυτή τη στιγμή το άτομο βρίσκεται σε ελεγχόμενη κατάσταση σε υγειονομική δομή στην Αθήνα.
Εμείς από την πλευρά μας συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά το Α.Τ. Ύδρας για την πολύτιμη βοήθεά του και ιδιαιτέρως οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στους δύο συναδέλφους αστυνομικούς οι οποίοι υπερέβαλλαν εαυτό για να μπορέσουμε να φέρουμε όλοι μαζί σε επιτυχία την δύσκολη αυτή επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου