«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Υδραίικος καπαμάς, κοκκινιστός και αυγοκομμένος (από τον "Γαστρονόμο")

 


Στην Ύδρα τον καπαμά τον έκαναν πάντα με άγριο κατσίκι και ήταν το δεύτερο πιο «καλό» φαγητό τους, μετά το ψητό κατσίκι ή αρνί...

Διαβάστε εδώ το άρθρο: https://www.gastronomos.gr/syntagh/ydraiikos-kapamas-kokkinistos-kai-aygokommenos/50323/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου