«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Ανακοίνωση του Δημάρχου Ύδρας κ. Γεώργιου Κουκουδάκη

 

Από: Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη
«ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΡΕΦΩΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ  ΜΑΣ
Μετά από δύο σχεδόν μέρες από την καταγγελία του έργου του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ύδρας μας από μέλος του, ο δημοτικός συνδυασμός «Μέλλον της Ύδρας» και πολύ περισσότερο ο επικεφαλής του, «δοξάστηκαν κρυπτόμενοι και καταποντίστηκαν εμφανιζόμενοι». Μάλλον τώρα θα βρήκε χρόνο η συνταξιούχος γραμματέας τους, λόγω πολιτιστικών εκδηλώσεων, να συντάξει μια παράγραφο γεμάτη ψέματα και ανακρίβειες.
Λίγη σοβαρότητα κύριοι και κυρίες του συνδυασμού «Μέλλον της Ύδρας». ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!
Τα τελευταία ψέματα σας:
1ο Ψέμα: Μέλος του συνδυασμού σας, το οποίο στηρίζετε στην τελευταία ανακοίνωσή σας, κατήγγειλε δύο φορές μάλιστα, το έργο του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ύδρας μας για «παράνομες εργασίες και παράνομους εργάτες». Μια καταγγελία καθ’ όλα αβάσιμη και ταυτόχρονα συκοφαντική. Το εν λόγω έργο έχει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ και οι εργάτες που δουλεύουν σε αυτό, όπως μας διαβεβαιώνει, η ανάδοχος εταιρεία είναι καθ΄ όλα νόμιμοι!
2ο Ψέμα: Το έργο ξεκίνησε το 2021. Διέκοψε αρκετές φορές τις εργασίες του λόγω της Πανδημίας. Ήταν η δύσκολη εποχή που όλοι περάσαμε και τότε κάποιοι με «παστά μυαλά» για να κάνουν και τότε αντιπολίτευση, εξέφραζαν την ανησυχία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για «εργάτες δημοτικών έργων που θα μας μετέδιδαν Κορονοϊό»…. Σε καμία περίπτωση η υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου Για την Ύδρα μας δεν έχει ξεπεράσει τα 5 χρόνια όπως κάποιοι ψευδώς και για δημιουργία εντυπώσεων διατείνονται!
3ο Ψέμα: Ουδέποτε ο Δήμαρχος Ύδρας, έκανε την καταγγελία  στην οποία εντέχνως και επιλεκτικά αναφέρεται ο συνδυασμός «Μέλλον της Ύδρας», αποκρύπτοντας τα υπόλοιπα στοιχεία. Ο Δήμαρχος Ύδρας, ζήτησε τη διερεύνηση καταγγελίας που εκτός από το Αστυνομικό Τμήμα Ύδρας κοινοποιήθηκε και στον Δήμο με αριθμ. Πρωτ. 3841/20/11/2023. Μάλιστα με μεταγενέστερο έγγραφό του στις 04/12/2023 Αριθμ. Πρωτ. 4043 προς το ΑΤ Ύδρας, διευκρινίζει  ότι ζήτησε από τις αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα γιατί όπως ο κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί να καταλάβει εκτός προφανώς από τους υπογράφοντες την ανακοίνωση του Συνδυασμού Μέλλον της Ύδρας, μια "δομή -καταφύγιο αδέσποτων" σκύλων χωρίς τις απαραίτητες εγκρίσεις και προδιαγραφές σε δημοτική έκταση μόνο προβλήματα και δυσφήμηση για το Νησί μας θα μπορούσε να προκαλέσει.
Βάσει των παραπάνω και με δεδομένο ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μέλλον της Ύδρας» δεν προέβη ούτε στην διαγραφή ούτε καν σε δημόσια καταδίκη της πράξης μέλους του συνδυασμού του να καταγγείλει συκοφαντικά και αβάσιμα το ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΕΡΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ! Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση! Ο ίδιος συνομιλούσε  με αντίδικους του Δήμου που διεκδικούσαν 119.000 ευρώ και τους παρέδωσε κρίσιμα έγγραφα του Δήμου μας, ενώ σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το αρνήθηκε! Το ψέμα από ότι φαίνεται έχει γίνει συνήθεια…
Μόνο λύπη και απογοήτευση προκαλούν οι πράξεις της μειοψηφίας… Για να διατηρήσουν μερικές ψήφους αγνοούν το δημόσιο συμφέρον….Με αυτά που κάνουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα είναι ούτε αξιωματική αντιπολίτευση… !»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου