«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Η δήλωση του Δημάρχου Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη για την αποχώρηση της Αντιπολίτευσης από την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19/09/2024

 

Από: Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη
“«Η Αντιπολίτευση του Δήμου μας επέστρεψε για «λίγο από τις διακοπές της»
Ο επικεφαλής της μειοψηφίας και οι συν αυτώ ύστερα από τρεις (03) διαδοχικές απουσίες από τακτικές συνεδριάσεις (13/08, 30/08, 09/09) της Δημοτικής Επιτροπής όπου τους περιμέναμε να τους ενημερώσουμε για τις εξελίξεις  στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου, αποχώρησαν χθες (19/09/2024) και από την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΔΣ).
Νόμιζαν έτσι ότι θα έμεναν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον Δήμο, οι συνεργάτες και προμηθευτές του και ως συνέπεια θα προκαλούσαν  πολιτικό κόστος  στη δημοτική μας Παράταξη.
Σε κάθε στιγμή ευθύνης  εμείς είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών μας. Δεν πρόκειται ποτέ να «αποχωρήσουμε» από την ευθύνη που μας έχει αναθέσει ο Υδραϊκός Λαός.
Ο  έγκυρος αντιπολιτευτικός έλεγχος  κυρίες και κύριοι του «Μέλλοντος της Ύδρας» δεν ασκείται από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τα καφενεία. Επιβάλλει τη συμμετοχή σας στα όργανα διοίκησης του Δήμου μας!
Με το να αποχωρείτε από τις συνεδριάσεις του ΔΣ και να μην συμμετέχετε στις συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής προσβάλετε πρωτίστως όλους αυτούς που σας ψήφισαν ως παράταξη της μειοψηφίας. Στερείτε επίσης από τους εαυτούς σας τη δυνατότητα της ενημέρωσης γύρω από σοβαρά θέματα του Δήμου μας.
Πραγματικά είναι κρίμα όλη αυτή η αδιαφορία σας από τους πρώτους μήνες της νέας δημοτικής περιόδου.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου