«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Η Αντιδήμαρχος Ύδρας κ. Μ. Κάτσικα για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών: "Η στήριξη σας ήταν παραπάνω από συγκινητική, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως καμία κοινωνική δράση χωρίς την ανταπόκριση όλων μας δεν θα είχε θετικά αποτελέσματα"

 

Από: Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ύδρας κ. Μ. Κάτσικα
«Αυτά τα λίγα φωτογραφικά στιγμιότυπα, απεικονίζουν την τεράστια Αγάπη, Αλληλεγγύη και Ενσυναίσθηση που δείξατε για άλλη μια φορά στο κάλεσμα που πραγματοποίησε ο Δήμος μας για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των οικογενειών που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις σχολικές τους υποχρεώσεις.
Η στήριξη  σας ήταν παραπάνω από συγκινητική, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως καμία κοινωνική δράση χωρίς την ανταπόκριση όλων μας δεν θα είχε θετικά αποτελέσματα. 
Ήδη τα σχολικά είδη που προσφέρθηκαν, ταξινομήθηκαν από τα στελέχη του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας και του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», και σε συνεργασία με τους Διευθυντές των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διανεμήθηκαν διακριτικά και με σεβασμό, σε εκείνους τους μαθητές που έχουν ανάγκη, ώστε όλα τα παιδιά να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με χαμόγελο.
Η κοινωνική δικαιοσύνη για την προαγωγή ίσων εκπαιδευτικών ευκαιριών είναι εξαιρετικά έντονη στην τοπική μας κοινωνία και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γι’ αυτό!
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!
Ευχόμαστε Υγεία και Καλή Σχολική Χρονιά σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου