«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Ενημέρωση δραστηριοτήτων της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας, Επίσκεψη - Προσκύνημα στην ΑΕΝ και την Ύδρα

 

Από: Λέσχη Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας
Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη, φίλες και φίλοι της Λέσχης καλό φθινόπωρο,
Με τη σημαντική εκδήλωση "Κουντουριώτεια 24" στην Ύδρα έκλεισε και η περίοδος των θερινών διακοπών, οπότε επανερχόμαστε ξεκούραστοι και δυνατοί στον προγραμματισμό των νέων δραστηριοτήτων της αγαπημένης μας Λέσχης.
Κατ' αρχήν σας γνωρίζουμε ότι από προχθές Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου (και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 3:00 το απομεσήμερο) θα λειτουργεί η Γραμματεία της Λέσχης για την εξυπηρέτηση των μελών και φίλων του Συλλόγου.
Στη συνέχεια παρακαλούμε να σημειώσετε ότι το Εντευκτήριο της Λέσχης θα επαναλειτουργήσει το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου ενώ η ετήσια Επίσκεψη-Προσκύνημα των Αποφοίτων στη Σχολή και την Ύδρα  θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου (με έναρξη της εκδήλωσης το Σάββατο, ώρα 12.30 μ. στο Μνημείο-Ηρώο της Ακαδημίας). Θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες για τον προγραμματισμό των ανωτέρω εκδηλώσεων σε προσεχείς μας επιστολές...
Τέλος σας γνωρίζουμε με λύπη ότι στις αρχές των θερινών διακοπών έφυγε από κοντά μας το ιδρυτικό και εκλεκτό μέλος της Λέσχης μας καπετάν Νικήτας Γκουβάτσος, απόφοιτος 1951, έμπειρος Πλοίαρχος, Διευθυντής Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και Πλοιοκτήτης, προς την οικογένεια και τους οικείους του οποίου εκφράσαμε τα θερμά μας συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των μελών της Λέσχης. Καλή Ανάπαυση του καπετάν Νικήτα στις Ουράνιες Θάλασσες των Αξίων και Δικαίων!!!
Με φιλικούς συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Θανάσης Ζεύκης
Πρόεδρος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου