«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Μαίρη Κάτσικα: «Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στους 50 εθελοντές αιμοδότες - Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι μόνο μια πράξη αγάπης, αλλά αποτελεί ζωντανή απόδειξη Αλληλεγγύης και Ανιδιοτέλειας, και αναδεικνύεται ως σημαντικός θεσμός για το νησί μας!»


Από: Μαίρη Κάτσικα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής
«Στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής του, ο Δήμος Ύδρας σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας - Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», πραγματοποίησε την 26η εθελοντική αιμοδοσία στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2024 στο Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας.
Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στους 50 εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν με προθυμία, αφιερώνοντας τον χρόνο τους για να δώσουν ένα σπουδαίο παράδειγμα Εθελοντισμού και Αγάπης. Με τη συμμετοχή τους, συγκεντρώθηκαν 48 μονάδες αίματος, προσφέροντας ελπίδα ζωής σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Ευχαριστούμε θερμά και όσους προσήλθαν με την πρόθεση να προσφέρουν αίμα, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν. Εκτιμούμε την προσπάθειά τους και ελπίζουμε να μπορέσουν να εκπληρώσουν το εθελοντικό τους καθήκον στην επόμενη αιμοδοσία.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας στην κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας - Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων» καθώς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης, διασφάλισαν την ομαλή, ανώδυνη και ευχάριστη διαδικασία της αιμοδοσίας.
Ευχαριστίες αποδίδουμε και στη διοίκηση του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας για την φιλοξενία στους χώρους του, καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση της αιμοδοσίας.
Ιδιαίτερη αναφορά και θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στην κα. Ελένη Χριστοδούλου και στον κ. Σπήλιο Σπηλιώτη, καθώς και σε όλους όσοι, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα, προώθησαν και επικοινώνησαν την δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας. Με τις συνεχείς δημοσιεύσεις και υπενθυμίσεις τους, συνέβαλαν σημαντικά στην προβολή της δράσης αυτής.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Φάνη Παπανικολάου και τον κ. Δημήτρη Βούλγαρη για τη βοήθειά τους στη μεταφορά του εξοπλισμού και στην τοιχοκόλληση των αφισών. Η συνεισφορά τους υπήρξε καθοριστική!
Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι μόνο μια πράξη αγάπης, αλλά αποτελεί ζωντανή απόδειξη Αλληλεγγύης και Ανιδιοτέλειας, και αναδεικνύεται ως σημαντικός θεσμός για το νησί μας! Ευχόμαστε σε όλους ΥΓΕΙΑ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εθελοντική αιμοδοσία.
Καλό χειμώνα!»
Με εκτίμηση,
Μαίρη Κάτσικα
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου