«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης: «Ξεκίνησε το έργο της επισκευής των Κτιρίων του Β' Δημοτικού και Β' Νηπιαγωγείου Ύδρας. Ένα ακόμα έργο Για την Ύδρα μας!»

 

Από: Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη
“Ξεκίνησε το έργο της επισκευής των Κτιρίων του Β' Δημοτικού και Β' Νηπιαγωγείου Ύδρας. Ένα ακόμα έργο Για την Ύδρα μας!
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών με ποσό ύψους 100.000,00 €, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας/Πράσινο Ταμείο με ποσό ύψους 167.000,00 €, από Ίδιους Πόρους της Περιφέρειας Αττικής με ποσό ύψους 300.000,00 € και από Ίδιους Πόρους του Δήμου Ύδρας με ποσό ύψους 213.000,00 €.
Χάρις στην υγιή οικονομική του κατάσταση, ο Δήμος μας μπορεί και συγχρηματοδοτεί έργα αναγκαία Για την Ύδρα μας!  Από τον αριθμό των φορέων που χρηματοδοτούν το εν λόγω έργο μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος με πόση μεθοδικότητα και επιμονή διεκδικούμε έργα για το Νησί μας. Το  έργο αυτό δεν είναι μόνο απολύτως απαραίτητο για την εκπαιδευτική δραστηριότητα αλλά η υλοποίηση του επιβάλλεται από την ιστορικότητα των δύο κτιρίων της Ύδρας μας!
Εμείς δεν έχουμε πολλά να πούμε! Έχουμε πολλά να κάνουμε! Κάθε μέρα το αποδεικνύουν τα έργα μας Για την Ύδρα!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου