«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Δελτίο Τύπου - απάντηση της Δημοτικής Παράταξης «Για την Ύδρα» προς την μειοψηφία του Δήμου Ύδρας

 

Από: Δημοτική Παράταξη «Για την Ύδρα»
«"Μέλλον της Ύδρας": Μια μειοψηφία κατά φαντασίαν πλειοψηφία!
Έκπληκτοι διαβάσαμε το δελτίο τύπου (01/10/2024) του συνδυασμού "Μέλλον της Ύδρας", σχετικά με τις εορταστικές εκδηλώσεις της συμπλήρωσης 203 χρόνων από τη Ναυμαχία του Κατάκολου. Τόσο ο κος Καραμήτσος όσο και η κα Αδαμοπούλου, λανθασμένα και κατά φαντασίαν, παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι της Ύδρας. Ο Δήμος μας δεν τους όρισε ποτέ εκπροσώπους του.
Στην εν λόγω εκδήλωση είχε προσκληθεί να εκπροσωπήσει τον Δήμο μας ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ύδρας. Μια σημαντική συνεδρίαση του ΔΣ του Νοσοκομείου, δεν του επέτρεψε να παρευρεθεί και, γι’ αυτόν το λόγο, απέστειλε χαιρετισμό.
Η κα Αδαμοπούλου και ο κος Καραμήτσος στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις όχι μόνο για την ‘‘καταχρηστική’’ εκπροσώπηση της Ύδρας, αλλά και για μία σοβαρή ‘’ασέβεια’’ προς το εθνικό κειμήλιο της αργυράς ληκύθου με την καρδιά του Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη.
Η παράταξη της μειοψηφίας έχει πλέον αποδείξει ότι εξαιτίας της πικρίας της, ύστερα από την εκλογική της συντριβή, βλάπτει τα συμφέροντα του Δήμου και προσβάλει και την ιστορία της Ύδρας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου