«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Κωνσταντίνος Μπεράτης Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Αθλητισμού Ύδρας: "Η διοργάνωση του SwimRun Hydra αποτελεί πλέον ένα ξεχωριστό γεγονός στον αθλητικό τουρισμό της Ελλάδας, προβάλλοντας την Ύδρα μας"

 

Από: κ. Κων/νο Μπεράτη Αντιδήμαρχο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Αθλητισμού
“Από 1 έως 3 Νοεμβρίου 2024 διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά από τον Δήμο Ύδρας, σε συνεργασία με την TRIMORE, XTERRA Greece η αθλητική εκδήλωση SwimRun Hydra 2024 στην Ύδρα. Για τους λάτρεις του αθλητισμού, και όχι μόνο, το SwimRun συνδυάζει δύο μοναδικά αθλήματα: την κολύμβηση και το τρέξιμο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, που ενσωματώνει τα φυσικά στοιχεία της Ύδρας —τη θάλασσα και τα βουνά — συνιστώντας ένα μαγευτικό τοπίο. Ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων, τα πεντακάθαρα νερά και τα πανέμορφα μονοπάτια, καθιστούν τον αγώνα στην Ύδρα μοναδικό, ενώ κάθε χρόνο προσελκύει συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία.
Η διοργάνωση του SwimRun Hydra αποτελεί πλέον ένα ξεχωριστό γεγονός στον αθλητικό τουρισμό της Ελλάδας, προβάλλοντας την Ύδρα μας διεθνώς με τον πιο θετικό τρόπο και ενισχύοντας τη φήμη της ως ιδανικού προορισμού για δραστηριότητες που συνδυάζουν τη φυσική ομορφιά και τον αθλητισμό. Για αυτό, η συμμετοχή και η στήριξη όλων μας, κυρίως των εθελοντών, είναι καθοριστική. Οι εθελοντές θα έχουν τη δυνατότητα, με τη συμμετοχή τους, να ζήσουν από κοντά αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ως εθελοντές, συμβάλλοντας στην οργάνωση του αγώνα και αποκομίζοντας μια ξεχωριστή εμπειρία. Για να εγγραφείτε, πατήστε στον σύνδεσμο παρακάτω https://trimore.gr/el/join-our-team ή μπορείτε να σκανάρετε με το κινητό σας το QR code στην αφίσα μας.
Επιπλέον, όσοι εθελοντές συμμετάσχουν, θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, ως αναγνώριση της συμβολής τους σε αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός.
Η στήριξη όλων μας είναι πολύτιμη για την επιτυχία της εκδήλωσης!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου