«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δελτίο Τύπου Δήμου Ύδρας: "Έναρξη εργασιών για την κατασκευή του Γηπέδου Τένις στην Ύδρα"

 

Ύδρα, 17.04.2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έναρξη εργασιών για την κατασκευή του Γηπέδου Τένις στην Ύδρα

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης μετέβη στο χώρο του εργοταξίου κατασκευής του μοναδικού γηπέδου αντισφαίρισης στην Ύδρα. Εκεί, ο κ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει τις έως τώρα εργασίες και να συνομιλήσει με κάτοικους της γύρω περιοχής, την οποία πολύ σύντομα θα κοσμεί το καινούριο γήπεδο τένις.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κουκουδάκης δήλωσε ότι το κόστος του εν λόγω έργου, το οποίο ανέρχεται στις 233.605,29 Ευρώ, θα καλυφθεί από ίδιους πόρους του Δήμου Ύδρας και συνέχισε τονίζοντας ότι από μόνος του ο Δήμος της Ύδρας έχει τη δυνατότητα να χρηματοδοτεί έργα όπως αυτό του γηπέδου αντισφαίρισης.

Κατά την επίσκεψη στο εργοτάξιο, το Δήμαρχο συνόδευσαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Αναστασία Μαυρομάτη, οι Αντιδήμαρχοι κα Μαρία Κάτσικα και κ. Κωνσταντίνος Μπεράτης. Επίσης, παραβρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Γεώργιος Βούλγαρης, ο Πολιτικός Μηχανικός του Δήμου Ύδρας κ. Χρήστος Πολυμερόπουλος, αλλά και κάτοικοι της περιοχής που αναμένουν την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου. 

Εκ του Δήμου

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου