«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Δύο μεγάλα έργα για την Ύδρα εξήγγειλε ο Δήμαρχος Ύδρας

Δύο μεγάλα έργα για την Ύδρα έχουν δρομολογηθεί και πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα αφού δόθηκε το «πράσινο φως» από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Το ένα έργο αφορά τον παραλιακό δρόμο Καμινιού – Βλυχού και το δεύτερο την διαχείριση των σκουπιδιών.
Συγκεκριμένα στην γιορτή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας στις  10 Ιουνίου 2015, στην δευτερολογία του μετά την λήξη της γιορτής, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης εξήγγειλε την επιτυχή έκβαση κατόπιν ενεργειών της νέας Δημοτικής Αρχής των παραπάνω δυο μεγάλων έργων για το νησί μας που θα ξεκινήσουν στο επόμενο διάστημα.

Και τα δύο έργα είναι βασικής σημασίας για το νησί μας , αφού το ένα θα συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας και θα διευκολύνει την πρόσβαση ανάμεσα σε καίρια σημεία της Ύδρας και το δεύτερο θα δώσει λύση σε ένα «πρόβλημα» που ταλάνιζε δεκαετίες το νησί μας.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στο Δήμαρχο. Εκκρεμμότητα μεγάλη η διαχείριση των σκουπιδιών της Ύδρας που κανένας από τους προηγούμενους Δημάρχους δεν άγγιξε. Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου το πρόστιμο για το Δήμο Ύδρας είναι 160.000€ το χρόνο και θα παρακρατείται από τους ΚΑΠ μέχρι την οριστική ολοκλήρωση του έργου αποκατάστασης του ΧΑΔΑ, δηλαδή το λιγότερο για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Λάθη και παραλείψεις παλαιών δημοτικών αρχών που έσκασαν σαν βόμβες στα χέρια των νέων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή