«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ύδρας για το «CASTELLO»

Το βράδυ της Παρασκευής, 7 Αυγούστου 2015 και ώρα 20:00 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας με ένα και μόνο θέμα: Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αφαίρεση ή μη της άδειας λειτουργίας του καταστήματος «CASTELLO».
Σημειωτέον η αίθουσα δημοτικών συνεδριάσεων είχε κατακλυσθεί από πλήθος πολιτών που είχε πάει να παρακολουθήσει το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αφού μίλησαν πολλά από τα μέλη του Συμβουλίου αλλά και πολίτες, το θέμα τέθηκε προς ψήφιση από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η ψηφοφορία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας απεφάνθη κατά πλειοψηφία, για την συνέχεια της λειτουργίας του καταστήματος «CASTELLO». 
Σημειωτέον στις ομιλίες τους όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τάχθηκαν υπέρ της λειτουργίας του καταστήματος «Castello». Στην ψηφοφορία που ακολούθησε κάποια μέλη απείχαν για διαδικαστικούς λόγους.


1 σχόλιο:

  1. Σάν επισκέπτης του Castello χάρηκα πολύ για την θετική απόφαση του ΔΣ Ύδρας.Το Castello αποτελεί ένα κόσμημα του νησιού που προςφέρει ζεςτή ελληνική φιλοξενία στούς Έλληνες και αλλοδαπούς επισκέπτες. Η ιδιοκτήτρια και οι συνεργάτες της είναι καταπληκτικοί οικοδεσπότες , με χιούμορ,καλή διάθεςη και επαγγελματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή