«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ κολύμβησης του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου Ύδρας στο Μανδράκι

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017 και ώρα 18.00 πραγματοποιήθηκε στην Ύδρα η επίδειξη από τα τμήματα εκμάθησης και αγωνιστικής κολύμβησης του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Μανδράκι.
Ο Πρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου κ. Θ. Μουστακαρίας στην εναρκτήρια ομιλία τόνισε την λειτουργία του Ομίλου για πάνω από 50 συνεχή χρόνια, αναφέρθηκε στην δημιουργία κολυμβητηρίου στην Ύδρα και ευχαρίστησε όλους όσους εργάσθηκαν για την εκδήλωση του φεστιβάλ κολύμβησης της Ύδρας. Η επίδειξη από τα τμήματα εκμάθησης και αγωνιστικής κολύμβησης του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και ο κόσμος παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τις κολυμβητικές ικανότητες των παιδιών και των εφήβων που πήραν μέρος στις επιδείξεις.

Στην όμορφη εκδήλωση του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου παρευρίσκονταν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Ε. Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ύδρας κ. Ι. Μπελεγρής, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου κ. Θ. Μουστακαρίας, ο αντιπρόεδρος του κ. Θ. Κεφαλωνίτης, η κ. Α. Μαυρομάτη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, όπως και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τις κολυμβητικές επιδείξεις.
Στο φεστιβάλ κολύμβησης παρευρίσκονταν  ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ε. Καραμήτσος, η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρισης του Δήμου Ύδρας (ΚΕΔΥ), κ. Κ. Βούλγαρη – Μαραγκού, η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου - Μουσείου Ύδρας κ. Κ. Αδαμοπούλου, ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας Αντιπλοίαρχος ΛΣ Ε. Δανόπουλος, ο Υπολιμενάρχης Ύδρας Υποπλοίαρχος ΛΣ Β. Βαζαίος, η εκδότης-δημοσιογράφος της εφημερίδας «Η Φωνή της Ύδρας» κ. Ε. Χριστοδούλου,  ο πρώην δήμαρχος Ύδρας κ. Κ. Αναστόπουλος, φορείς του νησιού και δεκάδες κόσμου.
Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΥΝΟ κ. Θ. Μουστακαρία τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και  σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, τον προπονητή του Ομίλου κ. Ν. Μαρκόπουλο όπως και στην παιδίατρο κ. Σ. Μπαλαμπάνη η οποία ήταν παρούσα έχοντας την ιατρική επίβλεψη των μικρών και μεγαλύτερων αθλητών και αθλητριών.
Επίσης το πλωτό του Λιμεναρχείου Ύδρας επιτηρούσε τον χώρο της εκδήλωσης και οφείλονται συγχαρητήρια στους άντρες του Λιμεναρχείου για την παρουσία τους και την επιτήρηση της ασφάλειας των αγώνων.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου