«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Μανόλης Τσακίρης: " Η κατάσταση χρειάζεται σοβαρότητα και πλήρη εφαρμογή των οδηγιών της επιστημονικής κοινότητας - Το Δημοτικό Συμβούλιο με πλήρη ενότητα θα είναι πάντα παρόν σε όλους τους τομείς που αφορούν τους συμπολίτες μας”

Από: κ. Μανόλη Τσακίρη Δημοτικό Σύμβουλο επικεφαλής του Δημοτ. Συνδυασμού «ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΥΔΡΑΣ»
“Συμφωνώ απολύτως  με την απάντηση της  προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας στον συνάδελφο Κεχαγιόγλου, οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε περισσότερη ανάλυση για το θέμα αυτό, το οποίο δεν προσφέρεται για  αυτοπροβολή.  Σ΄ αυτόν τον τόπο γνωριζόμαστε καλά και ξέρουμε τις προθέσεις του καθενός.
Η μοναξιά πολλές φορές δημιουργεί εφιαλτικές κρίσεις, όπως η επαναφορά στην επικαιρότητα ανθρώπων που είναι υπό δικαστική απαγόρευση. Η δήθεν ενωτική αυτή έκκληση μπάζει από παντού.
Ο κοροναϊός δεν προσφέρεται για πλαστές προτάσεις  δήθεν ενότητας. Οπότε ας σταματήσουν αυτές οι κορώνες γιατί το πρόβλημα μας τώρα είναι η αγωνία που όλοι έχουμε για την χώρα μας και το νησί μας. Η  κατάσταση χρειάζεται σοβαρότητα και πλήρη εφαρμογή των  οδηγιών της επιστημονικής κοινότητας.
Περαστικά σε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από τον ιό και ελπίζουμε βάσιμα ότι αυτός ο εφιάλτης που αφορά όλη την ανθρωπότητα σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν.
Το Δημοτικό Συμβούλιο με πλήρη ενότητα θα είναι πάντα παρόν σε όλους τους τομείς που αφορούν τους συμπολίτες μας”.
Μανόλης Τσακίρης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΥΔΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου